4075

Deneyimli
Adam resmen dalga geçiyor. Memur bile bazen maddi açıdan sıkıntı çekiyor. Emekli maaşı 10.000 Liraya çıkardık diye utanmadan söylüyor bir de. Emekli o parayla nasıl geçinsin? Üstelik bir de kira veren emekliler var. Yazık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün pazarda dolaşırken bu olayları düşündüm. emekliye zam verilmeyecek bu Temmuz'da ve tabii ki asgari ücrete de zam olmayacak deniliyor. Gerçekten insanların sırtına felaket bir ton yük bıraktılar, insanlar bu yükü nasıl taşıyacak? Erdoğan sen insanlarda ne kadar büyük bir travma yarattın? İnsanlar geçinemediğinden intihar ediyor. İnsanlara bir gelecek borçlusun ama sen o borçu bile ödeyemeyecek bir insansın Erdoğan!

Adam resmen dalga geçiyor. Memur bile bazen maddi açıdan sıkıntı çekiyor. Emekli maaşı 10.000 Liraya çıkardık diye utanmadan söylüyor bir de. Emekli o parayla nasıl geçinsin? Üstelik bir de kira veren emekliler var. Yazık.

Hocam bende söyleyecek bir şey bulamadım memurlar 40bin TL alıyor onlar bile isyandalar, 10bin TL yapmakla övünüyor. "herhangi bir psikiyatrise gitse şizofreni tanısı alır bu"

Yarısını geri alaydınız! En düşük ev kirası 15.000TL. Peynirin kilosu 500TL.
Erdoğan'ın eski günleri güzeldi fakat kendisi büyük konuşarak hata etti ben ekonomistim dedi hava attı sonuç ne oldu tak diye yere çakıldı AKP milletvekilleri zaten Istakoz'du Maldivler'di oydu buydu şatafat'tan kendilerini alıkoyamazlar işte akpartinin bitiş hikayesi budur hocam.
Hocam bende söyleyecek bir şey bulamadım memurlar 40bin TL alıyor onlar bile isyandalar, 10bin TL yapmakla övünüyor. "herhangi bir psikiyatrise gitse şizofreni tanısı alır bu"
Vurkan değerli canım hocam ona bende şasırıyorum o kadar iyi maaş alıyorlar nasıl geçinemiyorlar şasıyorum. Emekli demek ki bitmiş onlara nazaran fazla maaş alıyorlar isyan ediyor emekli asgari ücretliler ne yapsın kardeşim?

Erdoğan'ın eski günleri güzeldi fakat kendisi büyük konuşarak hata etti ben ekonomistim dedi hava attı sonuç ne oldu tak diye yere çakıldı AKP milletvekilleri zaten Istakoz'du Maldivler'di oydu buydu şatafat'tan kendilerini alıkoyamazlar işte akpartinin bitiş hikayesi budur hocam.

Hocam bu adam normal değil, bunu kullanıyorlar, bence çok farklı şeyler dönüyor. Ben yapılanların ve RTE'nin söylediklerinin kendi fikri aslında (emri) olduğunu düşünmüyorum. Bu adama "tuvalet" temizletmezler. Ama tabii her şeyi üzerine alıyor (zaten bunu planlayanlar böyle olmasını istiyor) bizde onu eleştiriyoruz.

Ama şu ya da bu, AKP artık bitti.

Hocam bu adam normal değil, bunu kullanıyorlar, bence çok farklı şeyler dönüyor. Ben yapılanların ve RTE'nin söylediklerinin kendi fikri aslında (emri) olduğunu düşünmüyorum. Bu adama "tuvalet" temizletmezler. Ama tabii her şeyi üzerine alıyor (zaten bunu planlayanlar böyle olmasını istiyor) bizde onu eleştiriyoruz.
Bence'de eskiden Erdoğan çok iyiydi şimdi yiğidi öldür hakkını yeme. Fakat bence bende senin gibi ondan şüpheleniyorum bence bunu kullanıyorlar ya da AKP milletvekilleri'nin şatafatlı hayatı bitirdi AKP'yi belki de.