Eş cinsellik ve cinsel yönelimi bastırmanın zararları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Nefs İlmi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 73
  • Görüntüleme Görüntüleme 4B
Eşcinselliğin doğuştan olduğu ile ilgili bilimsel bi kanıt yok diye biliyorum da keyfinin kahyası öyle istediği için de olabilir yani gene kimseyi ilgilendiren bir durum yok.
Konuda anlattığım gibi genetik, hormonal yapı ve psikodinamik etkenlerin karmaşık bir sonucu. Cinsel kimlik 3 yaşlarında değişmemek üzere tamamlanır.

Konuda anlattığım gibi genetik, hormonal yapı ve psikodinamik etkenlerin karmaşık bir sonucu. Cinsel kimlik 3 yaşlarında değişmemek üzere tamamlanır.

O zaman ya erkek olursunuz ya da kız. Belki bir ihtimal çift cinsiyet. O durumdada hangi cinsiyet hormonunun baskın geldiğine göre diğer cinsiyet organı alınır.

Eşcinselliğin doğal bir süreç olduğuna asla katılmayıp psikolojik ve tedavi edilmesi gereken bir rahatsızlık olduğunu düşünüyorum. Normalleştirilebilecek bir şey değil.

Bilgiye dayalı bir metin yazıp neden kaynak belirtmediniz? Verdiğiniz bilgilerin dayanağını merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…