Buyurun: Cinsel Kimlik Bozukluğu Nedir? | Belirtileri ve Nedenleri 2023

Bilgin olmayan konularda çok konuşuyorsun. Cinsel kimlik bozukluğunun ne olduğunu öğren de öyle konuş.

Konuyu okuduktan sonra Türk halkinin kurtarilamaz bir vaka haline geldigini daha da anladim. Dine ters diyen mi dersin hastaliktir diyen mi? Biseksuel birisi olarak homofobikleri engellemek en tatmin veren şey oldu ayrica 🏳️‍🌈
Herkes başımıza uzman kesildi. Garip...

Kimin ne olduğu umurumda değil. Çocukları özendirmeye çalışmadıkları, sokaklarda eşek gibi "LGBT'ye saygı duyun!" diye bağırmadıkları ve gözümüze sokmadıkları sürece istediklerini yapsınlar.

Eşcinsellik doğuştan gelen bir şey değil, sıradan bir cinsel tercih büyütmeye gerek yok sadece küçücük bir olayı büyütüyorsun önemli bir olay değil bu aşırı sıradan önemli olmayan bir şey
Ben aseksüelim., %20 demiseksüel.

Eş cinsel veya başka bir şey. Beni ilgilendirmiyor. Sorun falan çıkarmazsa ne olduğu önemli değil benim için. Önemli olan yaptıkları. Mesela birisi sorun çıkarsa o yüzden başkalarını kötülemem. O sorun çıkaranı kötülerim. Yok öyleymiş yok böyleymiş. Bana ne. Başka insanlara zararı dokunmuyorsa hiç sorun olmaz benim için.