GTX 750 Ti Turbox ekran kartı.
8 GB DDR3 RAM.
200 GB Turbox SSD.
500 GB HDD.
i5 4590 işlemci.
Eski bilgisayar diyorsunuz ama benim bilgisayardan iyi
GTX 750 Ti Turbox ekran kartı.
8 GB DDR3 RAM.
200 GB Turbox SSD.
500 GB HDD.
i5 4590 işlemci.
Turbox sistem ile başa çıkabilir misiniz? RAM'lerin markası bile yok.@2230 kargosunu ödeyeyim, gönder bana adam eder kullanırım. Hatta anakart, işlemci ve RAM yeterli olur.
Delik açmayı düşünüyor musunuz?Selamlar, eski bilgisayarım çok kasıyor, herhangi bir işlem yapılmıyor, ben de bilgisayara fantezi yapmak istiyorum. Mavi ekran dışında neler yapabilirim? Daha öncesinde sadece ekran kartına sıcak su dökmüştüm.
Zevk vermez, ayrıca silah yok. Çalışırken ekran kartı sökme falan hoşuma gidiyor. Temas etmek istiyorum.Elinde silah falan varsa, açık bir alanda delikler acabilirsin.
Çalışıyorsa sıkıntı yok. O işlemci hâlâ iş görecek seviyede. Satsan para da eder yani.Turbox sistem ile başa çıkabilir misiniz? RAM'lerin markası bile yok.
Farklı fingirdeşmeler istiyorsun sen. Onları bu sitede söyleyememZevk vermez, ayrıca silah yok. Çalışırken ekran kartı sökme falan hoşuma gidiyor. Temas etmek istiyorum.
İşlemci güzel sadece, ekran kartı desen Turbox, anakart aynı şekilde turbox, RAM'leri aldığım mağaza kendisi üretmiş sanırsam markası yok, PSU 200W.Çalışıyorsa sıkıntı yok. O işlemci hâlâ iş görecek seviyede.