O kadar sene CS oynadım hiç böyle bir şey görmedim. Modlu bir sunucuya girip böyle bir video yapmış.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
Valve..
Oyunla ilgili ilk videolara bakabilirsin. Ben böyle bir şeye hiç şahit olmadım. Sunucular sesleri değiştirebilir; o da sunucuyu bağlar.Yani benim sorum oyun ilk çıktığında oynamış birisi var mı bu olay gerçekten var mı bunu sordum.
Ayrıca oyunun ilk sürümünü indirip ilk elden kontrol edebilirsin. ( Nasıl bulursun bilmiyorum ) Tabii, bir düzenleme yapılmış deniliyor. Bu durumda düzenleme yapılmamış sürümü bulmak lazım. Bu durumda videoyu yapanlar bunu ilk elden inceledi mi, kanıtları nedir, onu tartışmak lazım.
- Makaleler
- 1
Internet Archive'den bulunabilir muhtemelen.Oyunla ilgili ilk videolara bakabilirsin. Ben böyle bir şeye hiç şahit olmadım. Sunucular sesleri değiştirebilir; o da sunucuyu bağlar.
Ayrıca oyunun ilk sürümünü indirip ilk elden kontrol edebilirsin. ( Nasıl bulursun bilmiyorum )
Ben videoyu yapanların sansasyon yapmak harici hiçbir şeyi incelemediğini düşünüyorum. Daha baştan İngiltere demesi falsoydu zatenBu durumda videoyu yapanlar bunu ilk elden inceledi mi, kanıtları nedir, onu tartışmak lazım.
Son düzenleme:
Türk medyasının popüler ne varsa laf atmasına alıştım. Ayrıca şu an aktif olan çoğu terör örgütünün orta doğudan çıkıp cihatçı olmasını göz önüne alırsak Valve böyle bir şey yapsa bile pek sırıtmazdı. IŞİD ve El-Kaide gibi örgütler varken oyunlarında böyle yapmaları pek de haksız değil yani.
neo1095
Uzman
Hocam bahsedilen videoda adam "Fire in the Hole" diye bağırıyor, kendisi biraz da din üzerinden prim yapmaya çalışmış gibi ya. Ama oyun karakterlerinin gerçek hayattaki gruplardan esinildiği gerçek, bilmem hatırlar mısınız ama CSGO Dust2'sinde Anti-Terörist tarafında İsrail IDF askerleri oluyordu vesaire
Sana kesinlikle katılıyorum, eğer önceki sürümlerinde öyle bir olay varsa bile gayet yerinde bir karar olabilir. Hem iyice gerçeklik katmış olur oyunaTürk medyasının popüler ne varsa laf atmasına alıştım. Ayrıca şu an aktif olan çoğu terör örgütünün orta doğudan çıkıp cihatçı olmasını göz önüne alırsak Valve böyle bir şey yapsa bile pek sırıtmazdı. IŞİD ve El-Kaide gibi örgütler varken oyunlarında böyle yapmaları pek de haksız değil yani.
Bu sürümü nereden bulabilirim?
Counter-Strike Collection V1 : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive
These Versions include:1.01.31.51.6Redistributed by BetaArchive FTP
archive.org