Aykut551

Yetkin
Makaleler
1
Cihaz
Etab 4
Elimde ablamdan kalma eTab 4 var kendisinde Android 4.2.2 (veya 4.4.2 şu an açık değil) + root var ne yapılır? Atmak istemiyorum 10.1 inç ekran çok büyük güzel oluyor.

Ben annemin eskiden kullanmış olduğu tableti e-kitap okuyucu olarak kullanıyorum; tabletin hiçbir özelliği yok maalesef. İhtimal ki böyle bir ilginiz var ise size de tavsiye ederim. Ek olarak "Macro Deck" gibi bir uygulamaya ihtiyacınız varsa ona da bakabilirsiniz.

O

Ben annemin eskiden kullanmış olduğu tableti e-kitap okuyucu olarak kullanıyorum; tabletin hiçbir özelliği yok maalesef. İhtimal ki böyle bir ilginiz var ise size de tavsiye ederim. Ek olarak "macro deck" gibi bir uygulamaya ihtiyacınız varsa ona da bakabilirsiniz.

Olabilir touch portal ile macro atamalarım kolaylaşabilir. Spotify kurulsa medya kutusu olarak kullanırdım.

Hiç bir şey yapılmıyor, aynı tableti 2 gün önce okuldan çaldım. Ne bir ROM yapmışlar şu lanet tablete, ne bir update var? YouTube bile gözükmüyor mağazada. Android 7-8 ROM bulsak okey evet de öyle bir ROM'u geliştiren tek bir kişi bile bulamadım.