Detaylar
Kim cevapladı?Hafif bir ROM atılırsa, multimedya için güzel iş görür. Android 7-8 sürümleri cihaz için ideal olacaktır.
idealErkek
Uzman
Evde eski tip akilsiz bir TV varsa tableti TV'nizi akilli hale getirmek icin kullanabilirsiniz.Elimde ablamdan kalma eTab 4 var kendisinde Android 4.2.2 (veya 4.4.2 şu an açık değil) + root var ne yapılır? Atmak istemiyorum 10.1 inç ekran çok büyük güzel oluyor.
Aykut551
Yetkin
- Makaleler
- 1
Hafif bir ROM atılırsa, multimedya için güzel iş görür. Android 7-8 sürümleri cihaz için ideal olacaktır.
ROM yok + ROM atmak için USB lazım (SD kartım yok) tabletin şarj yeri bozuk data yerleri çalışmıyor ADB aktarma vs.
Ben annemin eskiden kullanmış olduğu tableti e-kitap okuyucu olarak kullanıyorum; tabletin hiçbir özelliği yok maalesef. İhtimal ki böyle bir ilginiz var ise size de tavsiye ederim. Ek olarak "Macro Deck" gibi bir uygulamaya ihtiyacınız varsa ona da bakabilirsiniz.
Aykut551
Yetkin
- Makaleler
- 1
O
Olabilir touch portal ile macro atamalarım kolaylaşabilir. Spotify kurulsa medya kutusu olarak kullanırdım.
Ben annemin eskiden kullanmış olduğu tableti e-kitap okuyucu olarak kullanıyorum; tabletin hiçbir özelliği yok maalesef. İhtimal ki böyle bir ilginiz var ise size de tavsiye ederim. Ek olarak "macro deck" gibi bir uygulamaya ihtiyacınız varsa ona da bakabilirsiniz.
Olabilir touch portal ile macro atamalarım kolaylaşabilir. Spotify kurulsa medya kutusu olarak kullanırdım.
Hiç bir şey yapılmıyor, aynı tableti 2 gün önce okuldan çaldım. Ne bir ROM yapmışlar şu lanet tablete, ne bir update var? YouTube bile gözükmüyor mağazada. Android 7-8 ROM bulsak okey evet de öyle bir ROM'u geliştiren tek bir kişi bile bulamadım.
Aykut551
Yetkin
- Makaleler
- 1
Hiç bir şey yapılmıyor, aynı tableti 2 gün önce okuldan çaldım.