Son yıllardan önce, bu zamana kadar olanlar da heteroseksüel pompalaması mıydı o zaman :) Yok öyle bir şey. Hümanist olmayı öğreniyor bazıları.

Kaldı ki:

Kardeşim benim görünen köy kılavuz istemez. Gözümüze gözümüze sokuyorlar işte. Uluslararası organizasyon ve platformlarda buna yönelik kurallar ve zorunluluklar getiriyorlar. Rahatsız olduğum şey bu dayatma, yoksa özgürlükler ya da hümanizm değil. Neredeyse heteroseksüeliteyi azınlık ilan edecekler, az kaldı.

Kardeşim benim görünen köy kılavuz istemez. Gözümüze gözümüze sokuyorlar işte. Uluslararası organizasyon ve platformlarda buna yönelik kurallar ve zorunluluklar getiriyorlar. Rahatsız olduğum şey bu dayatma, yoksa özgürlükler ya da hümanizm değil. Neredeyse heteroseksüeliteyi azınlık ilan edecekler, az kaldı.
İki insanın birbirini sevme konsepti gözüne bu kadar giriyorsa bunu içindeki gizli homofobiye borçlu olabilirsin, veya Ortadoğu'da doğmuş olmaya. Bazı şeyler abartılıyor evet ama pompalama vesaire değil sadece insanlar artık daha rahat yaşayabiliyor. Her türden insan görüyorsun. Bundan rahatsız da olabilirsin.

İki insanın birbirini sevme konsepti gözüne bu kadar giriyorsa bunu içindeki gizli homofobiye borçlu olabilirsin, veya Ortadoğu'da doğmuş olmaya. Bazı şeyler abartılıyor evet ama pompalama vesaire değil sadece insanlar artık daha rahat yaşayabiliyor. Her türden insan görüyorsun. Bundan rahatsız da olabilirsin.
🤣 Gerçekten güldüm.

Bunu söyleyeceğin insanlardan sonuncusu ben olabilirim. Ben sana ne diyorum, kimsenin ne yaptığıyla ilgilenmiyorum. Medyanın oynadığı tiyatrodan rahatsız oluyorum diyorum. Daha kaç kere söylemem lazım bunu?

@Yonga Ben sana katılıyorum. Herkes birbirini sevebilir. Sevmek suç mu?
Bununla hiçbir problemim yok. Arkadaş beni ısrarla yanlış anlıyor. :)

🤣 Gerçekten güldüm.

Bunu söyleyeceğin insanlardan sonuncusu ben olabilirim. Ben sana ne diyorum, kimsenin ne yaptığıyla ilgilenmiyorum. Medyanın oynadığı tiyatrodan rahatsız oluyorum diyorum. Daha kaç kere söylemem lazım bunu?
Anladım zaten. Aynı şeyler erkek-kadın ayrımında yapıldığında da rahatsız oluyorsan sorun yok kendi tercihin zaten :) LGBT şovu diye lanse etmeni doğru bulmadım.

Sorunumuz yok bence. Sen fikrini döktün ben de döktüm.

Anladım zaten. Aynı şeyler erkek-kadın ayrımında yapıldığında da rahatsız oluyorsan sorun yok kendi tercihin zaten :) LGBT şovu diye lanse etmeni doğru bulmadım.
LGBT şovu düşüncemde bir değişiklik yok. Aynı şey heteroseksüeliteye de dayatılsa aynı şekilde rahatsız olurum. Ama son yıllarda bir pozitif ayrımcılık söz konusu ve bu organizasyonlarda "zorunlu" tutuluyor. Böylece ne hak eden film Oscar alabiliyor, ne hak eden şarkı Eurovision şampiyonu olabiliyor. Ne de hak eden herhangi bir yapım Netflix'ten ödenek alabiliyor. Anlatabiliyor muyum?

Eğri oturup, doğru konuşalım. Kazanan şarkı berbat. Sırf LGBT birey diye şampiyon yapıldı.

Kanka ben de onu diyorum zaten. 2010 yılından öncesi son 50 60 yılda ne yapıldı zannediyorsun? Eşcinsel bireyler nasıl bir sağlanım buldu?
Hiçbir şey yapılmadı. Toplum içinde hiçbir karşılığı yoktu yaratılan hassasiyetin. Son yıllarda durduk yere yapay bir hassasiyet yaratıldı, üzerine oynandı, toplum bilinçli olarak kaşıtıldı ve bu bir sorun haline getirildi. Kimse ilgilenmiyordu kim gay, kim lezbiyen.

Kimse ilgilenmiyordu kim gay, kim lezbiyen.
Yıllarca eşcinsel olduğun için zorbalığa uğradığın bir toplumda yaşamadığın için (veya olmadığın için) şanslısın o zaman kanka. Bu açıdan tozpembe bakabildiğin için çok mutlu oldum. Dışarıdan bakmak çok kolay bazı şeylere.