1538

Üstün
Makaleler
7
Türkiye'yi sözde ''politik'' sebeplerden çektikleri yarışma. Türk olma ve milliyetçilik gibi hisleri tetiklediği, insanların farklı ülkeler ile bu şekilde de olsa ''etkileşime girmemesi'' ve de sanatçıların ülkemizi ''bu şekilde'' temsil etmesi, siyasi görüş ayırt etmeden insanların elinde çayıyla/birasıyla toplanıp seyretmesi birileri tarafından ''hoş karşılanmadığı'' için, diğer çoğu şey gibi bu da yasaklanmıştır.
Öte yandan nereden bakarsak İsrail bizden daha ''politik'' bir ülke.

Her neyse, yalan yok; sanatçının müziğini ve sahne şovunu çok beğendim:

2 dakika olsa bile, Sertab Erener:

Ayrıca İrlanda'yı da paylaşmadan edemeyeceğim:

Ayin gibi olmuş; ilginç, garip, korkunç ama farklı. Orada izlemesi acayip keyifli olabilirdi.

Zevkler tartışılmaz elbet ama en iyi performanslardan birini sergileyen Norveç'i paylaşmamak çok ayıp olmuş hocam.

Büyük ihtimalle 1. biz seçileceğiz ki zaten Gåte'den umutluyduk.

Ülkemizin katılmasını çok istediğim bir yarışma. Türkiye olmayınca şahsen pek takip edesim gelmiyor sosyal mecralar hariç.
Bir "mor ve ötesi" fanı olarak 2008 performansını çok severim. Deli şarkısı bi ayrıydı. Aynı biçimde maNga "We Could Be The Same"...

Zevkler tartışılmaz elbet ama Norveç'i paylaşmamak çok ayıp olmuş hocam. Büyük ihtimalle 1. biz seçileceğiz.
Maalesef Türkiye'nin şutlandığından beri takip etmiyorum hocam, Sosyal'de az önce konusunu gördüm meraktan şöyle kabaca bakıp bunlara denk gelince bir paylaşayım dedim.

Doğru video olmalı. Sonlara doğru verdikleri hype çok güzelmiş, tatlı.

Zevkler tartışılmaz elbet ama en iyi performanslardan birini sergileyen Norveç'i paylaşmamak çok ayıp olmuş hocam.

Büyük ihtimalle 1. biz seçileceğiz ki zaten Gåte'den umutluyduk.

Gerçekten Norveç şaheser çıkarmış, bu sene ülkeler arasında en beğendiğim Norveç oldu. Yalnız Eurovision gittikçe değişik bir hal alıyor. Keşke biz de olsaydık.