Yıllarca eşcinsel olduğun için zorbalığa uğradığın bir toplumda yaşamadığın için (veya olmadığın için) şanslısın o zaman kanka. Bu açıdan tozpembe bakabildiğin için çok mutlu oldum.
İkidir kanka diyorsun, demezsen sevinirim.

Son yıllardaki bu LGBT şovu ve medyanın azınlık politikası toplumda kimsenin fikrini değiştirmez. Kendi yarattıkları sorunu kendileri kaşımakla kalırlar sadece.

Eurovision 2024 finalistleri sonrasında İsviçre adına yarışan nemo kazandı! Canlı yayını yarıda bırakmak durumunda kaldım, o sebeple pek yorum yapamayacağım fakat Norveç'in sonuncu olmasına çok şaşırdım. Finlandiya'nın bile altında olması garibime gidiyor.

puan tablosu:

Eki Görüntüle 45637

kaynak: Eurovisionworld.com

Kaynak olarak verdiğim sitenin içerisindeki tablonun altında bulunan yarışmacıların videolarına ulaşabilirsiniz.

Biz yok muyduk la.

Abartıldığı kadar güzel değildi bence ayrıca İsrail nasıl fark attı öyle ya çok şaşırdım.

İkidir kanka diyorsun, demezsen sevinirim.

Son yıllardaki bu LGBT şovu ve medyanın azınlık politikası toplumda kimsenin fikrini değiştirmez. Kendi yarattıkları sorunu kendileri kaşımakla kalırlar sadece.
Şahsen bu hususta bir abartının olduğunu düşünüyorum. Özellikle AB ülkelerinde meclisten geçen "trans çocuk yasaları" falan beni biraz ürkütüyor. O açıdan eleştiri getirilip mümkünse mücadele edilebilir ama geri kalan hususta yine şahsen ben fazla dillendirmiyorum bu mevzuları, ozellikle Türkiye'de dillendirmek faydasız oluyor direkt. Türkiye'nin böyle problemleri yok, aksine pavyonlarda çalıştırılıp öldürülüyor bu insanlar.

Sonuç olarak, bir Türk vatandaşı olarak, ben buralara -yani daha hayati problemlere- değinmeyi daha faydalı buluyorum. Avrupai olsam sizinle aynı eksene gelirdim. Ama Türkiye özelinde bu tavır biraz sorumluluk da barındırıyor, toplum normlarının dışına çıkmış insanları öcüleştiriyor. Sanki yeterince öcü değillermiş gibi...