Hocam, ben çok anlamam ama neden çok az kişi oy verdi? Merak ediyorum.

Hocam büyük ihtimalle politik sebeplerden çünkü Norveç, diğer Avrupa ülkelerinin aksine İsrail'i çok sert eleştirmişti, kınamıştı.
Özellikle; İsrail, hastaneleri bombaladığında.

Hatta İsrail'in bile Norveç jurisinin kendine olan desteği için şaşırdığı yazılmış:
Israel er angivelig også svært overasket over den norske støtten.

- Vi er alle sjokkerte nå, forteller israelsk presse til Dagbladet.
Türkçesiyle;
İsrail'in de Norveç'in desteğine çok şaşırdığı bildiriliyor.

- İsrail basını *Dagbladet'e artık hepimiz şoktayız diyor.

*Dagbladet = Norveç'te bir gazete.

Fakat ben sonuçlardan ziyade müziğin zevkini çıkartıyorum.

Yanlış anlaşılmasın herhangi bir karşıtlığım yok ama LGBT meselesi bu tarz platformları (Oscar, Eurovision gibi) mahvetti. Müzik çok kötü, sırf politik doğruculuk adına cross dresser birine kazandırdıklarına yemin edebilirim ama kanıtlayamam. Kimsenin bir şey dediği de yok, insanları durduk yere kaşıyorlar sadece. Tiyatro izlettiler dünyaya, LGBT şovu yaptılar, bitti, gitti. Hayırlı olsun.

Yanlış anlaşılmasın herhangi bir karşıtlığım yok ama LGBT meselesi bu tarz platformları (Oscar, Eurovision gibi) mahvetti. Müzik çok kötü, sırf politik doğruculuk adına cross dresser birine kazandırdıklarına yemin edebilirim ama kanıtlayamam. Kimsenin bir şey dediği de yok, insanları durduk yere kaşıyorlar sadece. Tiyatro izlettiler dünyaya, LGBT şovu yaptılar, bitti, gitti. Hayırlı olsun.
Ortada şov var ama LGBT şovu falan değil. Çocuk da cross-dresser değil zaten nereden çıkardın :) İnsanlar yavaş yavaş bunun da normal olduğuna alışıyor insanları yargılamamayı öğreniyor. Bu çok normal bence. Sen 7-8 yıl önce bunu görmediğin için sana garip geliyor. Artık insanlar özgür olduğu için ve görebildiğin için şu an garipsiyorsun.

Maks 10 saniye ilerleterek izledim ve sahne üzerindeki hakimiyetini direkt fark ettim, sesi de hos gibi, hak ettiğini düşünüyorum ama tabii bunu demek için de hepsine bakmak gerek. Kafa kalmadı, enerjimi yarina saklayayım bari.
Sahne üzerinde hakimiyeti var, sesi güzelmiş evet de bu tür yarışmalarda özellikle bunda sahne şovunun da büyük etkisi var ve daha iyilerinin olduğunu düşünüyorum. Tek yaptığı koşmak ve dönmek olmuş, etek hiç yakışmamış bu arada, farklı kostüm daha iyi olabilirdi.
İrlanda her ne kadar ruh hastası gibi olsa kamera geçişleri bile mükemmeldi, onu daha çok beğendim.
Dönmek deyince aklıma efsanelerden epic violin guy geldi bak:

Ortada şov var ama LGBT şovu falan değil. Çocuk da cross-dresser değil zaten nereden çıkardın :) İnsanlar yavaş yavaş bunun da normal olduğuna alışıyor insanları yargılamamayı öğreniyor. Bu çok normal bence. Sen 7-8 yıl önce bunu görmediğin için sana garip geliyor. Artık insanlar özgür olduğu için ve görebildiğin için şu an garipsiyorsun.
Baya baya cross-dresser.

Hiçbir topluluk ya da azınlıkla bir problemim olmadığını belirtmiştim mesajımın başında. Herkes bir diğerinin hakkına geçmediği sürece özgürdür kim ne yaparsa yapsın beni ilgilendirmez ama son yıllarda bir LGBT pompalaması olduğunu görmemek için de kör olmak gerekir. Netflix başta olmak üzere tüm platformlar bu tarz yapımları öne çıkarıyor. Oscar ödüllerinde herhangi bir azınlık grubundan bir bireyin filmde bulunma şartı getiriliyor ödülü kazanabilmek için. Eurovision'da berbat bir şarkıyla İsviçre şampiyon yapılıyor. Bana hiçbir şeyin garip geldiği falan yok, tek sıkıntı azınlıklara mavi boncuk dağıtılacak diye diğer herkesin hakkının yenmesi. Pozitif ayrımcılık da bir ayrımcılıktır bunu unutma.