Doğrudur. Bu arada ben de 600-1000 TL bandında elektronik diş fırçası almayı düşünüyorum ne düşünüyorsunuz? Verim almak konusunda gerekli mi yoksa adam akıllı fırçalama yeterli midir?26 yaşındayım. İlkokuldan beri magnezyum fazlalığından dolayı tartar ile uğraşıyorum. Emin ol toplanıp taş haline gelene kadar fırçalarsan oluşmaz. Haftada 2-3 kere diş fırçalanıyorsa ve bu fırçalamalar 30-40 saniye fırçayı dişe değdirmekten ibaretse zaten çözüm olmaz.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
Tabii. Diş eti çekilmesine yol açar. Et açığa çıkar. İltihap kapar ve al başına belayı. Temizlikten sonra genelde 1 ay boyunca sabah akşam 1 çay bardağı tuzlu su ile diş etlerine bolca gelecek şekilde ağızda çalkalama önerir doktorlar.Geçenlerde diş eti kanamamdan dolayı gittim dişçime, diş eti iltihabı olmuş dedi. Sebebi tartarlar, ve epey birikmişti diş arkalarında. En iyi dişçiyie gidip temizletmek.
Benim dişlerim ve diş etlerim için şarjlı fırça daha faydalı geliyor. Oral B Pro 790 kullanıyorum 2016'dan beri. Tık etmedi maşallah.Doğrudur. Bu arada ben de 600-1000 TL bandında elektronik diş fırçası almayı düşünüyorum ne düşünüyorsunuz? Verim almak konusunda gerekli mi yoksa adam akıllı fırçalama yeterli midir?
Parasını hak eden bir ürün.
Sağ olasın.Tabii. Diş eti çekilmesine yol açar. Et açığa çıkar. İltihap kapar ve al başına belayı. Temizlikten sonra genelde 1 ay boyunca sabah akşam 1 çay bardağı tuzlu su ile diş etlerine bolca gelecek şekilde ağızda çalkalama önerir doktorlar.
Benim dişlerim ve diş etlerim için şarjlı fırça daha faydalı geliyor. Oral B Pro 790 kullanıyorum 2016'dan beri. Tık etmedi maşallah.
Görünüşü falan da geçtim, dişler önemli iyi bakmak gerekiyor, sonradan pişman olmaktansa paraya kıyarım her türlü.
Sağ olasın.
Görünüşü falan da geçtim, dişler önemli iyi bakmak gerekiyor, sonradan pişman olmaktansa paraya kıyarım her türlü.
Kesinlikle değer.
Yav neredeyse 2000 TL olmuş. 8 yıl geçse bile çok fazla. Şaşırdık mı hayır. Moralim bozuldu durduk yere.
O zaman 39 dolarmış. Şimdi 55 dolar. Dolar enflasyonu düşünüldüğünde normal bir fiyat.Yav neredeyse 2000 TL olmuş. 8 yıl geçse bile çok fazla. Şaşırdık mı hayır. Moralim bozuldu durduk yere.![]()
1700 lira şu anda kılıfsız modeli.
Oral-B Pro 790 Şarj Edilebilir Diş Fırçası Cross Action Siyah 2'li Avantaj Paket Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Oral-B Pro 790 Şarj Edilebilir Diş Fırçası Cross Action Siyah 2'li Avantaj Paket fiyatları 1.699,00 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Oral-B Pro 790 Şarj Edilebilir Diş Fırçası Cross Action Siyah 2'li Avantaj Paket özelliklerini incele, 18 mağazadaki indirimleri gör!
- Makaleler
- 1
İnternette gördüğün şeylerle uğraşma, diş etine zarar verip enfeksiyon kaparsan uğraşıp durursun tedavi süreciyle.
Sabah vakti doktora çıkıp tedavini ol.
Sabah vakti doktora çıkıp tedavini ol.
- Makaleler
- 1
Bu makinelerin kullanımı pratik oluyor mu?Benim dişlerim ve diş etlerim için şarjlı fırça daha faydalı geliyor. Oral B Pro 790 kullanıyorum 2016'dan beri. Tık etmedi maşallah.
Üniversite diş hekimliği bölümlerine randevusuz gidilmez ve ayrıca orası da bir hastane. Orda da normal diş polikliniği ücretleri uygulanır. Yanlış bilgilendirme yapmayalım.Üniversite diş hekimliği hastanelerine gidin bedava temizler öğrenciler.
Evet. Bendeki model uygulaması olmayan, yarım akıllı model.
Her 30 saniyede bir titreşim veriyor ve fırçaladığın bölgeyi değiştirmeni hatırlatıyor. Başka da bir özelliği yok. Fiyatı o yüzden diğer prolara göre uygun.