Hocam diş taşı temizleme operasyonu için ne kadar para verdiniz söylemesi ayıptır?
Devlet hastanesine gittim, hiç fiyat söylemediler
Hocam diş taşı temizleme operasyonu için ne kadar para verdiniz söylemesi ayıptır?
Diş temizleme cihazları var. Diş doktorları da önerebiliyor bazı operasyonlar sonrasında. Diş doktoruna danışabilirsiniz size bir şeyler önerebilir.Selamlar. Alt çene dişlerimde bayağı bir diş taşı birikti, ben de bu taşları yok etmek istiyorum ev imkanlarıyla. Bazıları karbonatla, sirkeyle ve limonla diş taşlarını temizlediğini öne sürüyor. Sizde de var ise bu durum nasıl temizliyorsunuz doktor haricinde?
Sigortan varsa sigorta kapsamında ücretsiz. Yoksa muayene + temizlik ortalam 1200 TL gibi bir şeye çıkıyor.Hocam diş taşı temizleme operasyonu için ne kadar para verdiniz söylemesi ayıptır?
Özel diş polikliniğine gitmiştim yazın, röntgen çekinip doktor kontrol etti ve ağız için 13 dolgu 6 kanal tedavisi yapılması gerektiğini söyledi, 80 bin TL civarı da fiyat biçtiler. görünümde tartar haricinde bir sıkıntı yok ama nasıl böyle bir sonuca vardı anlamadım. Özellere pek güvenemiyorum zira millete geçirme peşindeler.