Ya dediğim gibi ileriye dönük bir yatırım olur lakin p1s de güzel bir cihaz.
Kapalı olan daha iyi ama dmi. Normal bambu A1 e göre. Bu abs ile pla malzeme arasında ciddi fark var mı? İki seçenek arasında kaldım şuan 😃 25 e A1 kurup geçmeli mi yoksa iyi bir şey mi olmalı demeli🤔 biraz inceleme videosu izleyeceğiz sanırım

Kapalı olan daha iyi ama dmi. Normal bambu A1'e göre. Bu abs ile pla malzeme arasında ciddi fark var mı? İki seçenek arasında kaldım. Şu an 😃 25'e A1 kurup geçmeli mi yoksa iyi bir şey mi olmalı demeli🤔 biraz inceleme videosu izleyeceğiz sanırım.

E doğal olarak daha iyi. Ben Pla'yı komple bıraktım açıkçası ve tavsiyem de minimum petg kullanılması. Kapalı olmasının artısı warping gibi çirkin şeylerle karşılaşmazsın.

1788185459594.webp

1788185513790.webp

Giriş cihazı olarak bende Bambu A1 combo düşünüyodum. Sonuç olarak tercihimdem vazgeçmemi mi önerirsiniz? Bi arkadaşım tavsiye ediyor. Yetişkin ve çocuklar için kullanışlı başlangıç seviyeli bir cihaz önerisi.
Bu sonradan kabin olayını işittim bu konuda. Ev içi kullanımda kabin şart mı ? bi artısı var mı ,
Ben tercihimi ABS gibi şeyler basmayacağım için A1 Combodan yana yaptım.

Mesela abs bunun en iyi örneği hem warping problemi çıkarır hem de evde gerçekten iğrenç bir koku bırakıyor ki tehlikeli bir koku.
Öyle hocam, zaten ben hobi için aldım. Bunu çok dayanıklılık gerektiren bir parça basacağımı sanmam. Daha önce de yazıcılarla uğraştığım zamanlarda hiç ABS ihtiyacı duymadım. ABS için P1S combo almaktansa AD5X alıp kapatmak mantıklı ama ABS basmayacağım ve Bambu kolaylığını yaşamak için A1 en mantıklısı geldi.