Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdi de bu mesajı attı:
EVDEPAKETLEME SEKTÖR ile Yapmış Olduğunuz İş Neticesinde DANIŞMANIMIZ
Tarafından Defalarca Uyarılmanıza Rağmen Ödemelerinizde Problem
Çıkarmış Görünmektesiniz
Ödemeleriniz Tamamlanmadığı Taktirde Önce Şahsınızın
Kimlik Tespiti İçin Aile Bireylerinize Bilgilendirme Yapılıp Ardından Süre Gelen İşlemler Varsa Banka Hesaplarınıza Bloke Var ise Hesaplarınızdaki Meblalar’la Bloke Konulup Adli Süreç Başlatılacaktır Adli Süreç Başladığı Andan İtibaren Uzlaşma Sağlanmaz Dava Takipi Sonuna Kadar Sürdürülür Tarafınıza 100.851,00 TL tazminat Davası ve Davayı Açan Şirket Avukatlarımızıın 35.751,00 TL Avukatlık Masrafı Devletimizin Tarafından Sizlerden Tahsil Edilicektir Ödemeler Yapılmadığı Taktirde Yasal Yol kaçınılmaz Hale Gelip Adli Süreç İşlemeleri Başlatılacaktır Avukatlarımız Sizleri Arayıp Adınıza Açılacak Olan Davanın Soruşturma Numarasını bildirirler efendim Davanızın Takibini Sağlayabilirsiniz.

Şu kafada bir şey olmuş bu:

1746519641497.webp

Aşağıdaki görselden iş aldım evde sabun paketleyeceğim. 450 TL kapora attım ilk.
Sen niye 450 TL attın ben onu da anlamadım. Onların atması gerekmiyor muydu?

Bu insanların işi gücü yok mu ya?
İşlerini yapıyorlar işte :/

@Şahin, 4 bin TL'yi kurtardığına şükret ve bir 450 TL'lik daha küfret. Adamlarla konuşman devam ediyor mu? Ediyorsa suyuna git biraz, ne diyecekler bakalım... Sonra bir posta daha küfret.

İlk iş için kapora istedi, 450 attım az diye en fazla 450 TL zarara gırerım dedım. Kabullendım ama sonra 4K at deyince atmadım, sıze konu açtım.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Hasan Merkit, bir de bu insanların kullandığı yazım dili de kendi kitlesine hitap etmeye çalışıyor. Konu sahibinin yaptığı yazım hatalarından görebilirsiniz. Onlara hitap ederek yazmaya çalışıyorlar. Sürekli yazım hatası yapmış dolandırıcı kişi.

@Şahin, 4 bin TL'yi kurtardığına şükret ve bir 450 TL'lik daha küfret. Adamlarla konuşman devam ediyor mu? Ediyorsa suyuna git biraz, ne diyecekler bakalım... Sonra bir posta daha küfret.

Uğraşamayacağım şu an 450 TL gitti zaten sövüyorum, kuduruyor. Bence üslubuna dikkat et diyor bende özür dileyip bir daha sövüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Şahin, adam sizden almış parayı. :D Aklınızda bulunsun. Dolandırıcılar bir sefer dolandırmaz. Bir daha alabilir miyim diye uğraşır. Size de onu yapmaya çalışmış.

Beni şikayet etse benden kanunen dosya masrafı avukat masrafı gibi şeyleri de alabilir mi :D

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-05-06 112838.webp
    Ekran görüntüsü 2025-05-06 112838.webp
    154,2 KB · Görüntüleme: 84
  • Ekran görüntüsü 2025-05-06 112852.webp
    Ekran görüntüsü 2025-05-06 112852.webp
    100,3 KB · Görüntüleme: 100
@Şahin, kanka yanlış anlama da sanki dolandırılmayı hak ediyorsun gibi. Adamın kendisi dolandırıcı. Hâlâ benden dosya masrafı, avukat masrafı alabilir mi diye soruyorsun. Sence alabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.