gk77
Çalışkan
Merhaba öncelikle. Bursa Osmangazi'de yaşıyorum ve her yerde "TurkNet GigaFiber Osmangazi'ye geldi" gibi reklamları görmeme rağmen kendi adresimde hâlâ en fazla 60 Mbps'a kadar hizmet alabiliyorum. Durum bu olunca çevre evlerdeki altyapıları merak ettim. TurkNet'in kendi sitesi aracılığıyla sorguladım ve yan binamda GigaFiber olduğunu öğrendim. Bir süredir kesintiler ve bana vadedilen hızın çok aşağısında hız almamdan ötürü destek kaydı açıyordum ama bir türlü yardımcı olunamıyordu ben de düzelmesi umuduyla başka bir sağlayıcıya geçtim. ISS değiştirmeme rağmen aynı problem devam etti ve yeni ISS'den gelen destek ekibi bana eve internetin geldiği kabloda problem olduğunu ve yenisini çektirmem gerektiğini ve bir elektrikçi aracılığıyla yapabileceğimi söyledi. Durum bu olunca ben de yan binamda GigaFiber varken gidip yan binadaki internet kutusundan bakır kablo çektirmek istemiyorum. Elektrikçi aracılığıyla evime fiberoptik kablo çektirme şansım var mı, varsa da çektirdikten sonra GigaFiber veya herhangi bir fiber internet hizmeti alabilir miyim? TurkNet'i arayıp bilgi edinmeye çalıştım ancak müşteri temsilcisi başvuru yapmam gerektiğini söylemekten ileri gitmedi maalesef (ki 2021'de yaptığım bir GigaFiber başvurum var halihazırda). Benzer bir konuda tecrübesi olan varsa yardımcı olabilir mi acaba?
Son düzenleyen: Moderatör: