Yer
Kaer Morhen
Excalibur G770 laptopumda 1 adet HDMI girişi var. HDMI girişi olan herhangi bir monitörü sorunsuz kullanabilir miyim? Amacım laptopun ekranını yansıtmak değil, aynı masaüstünde çift ekran yapmak. Yani oyun oynarken kenardan video izlemek istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam tıpkı masaüstü sistem gibi fazladan monitör bağlayabilirsiniz.
Yani birden fazla monitörü nasıl kullanacağınızı seçebildiğiniz için ekran 1 ,ekran 2 şeklinde atama vs. yapılır.

Evet bağlayabilirsin, monitörü ana ekran laptop ekranını 2. ekran olarak ayarlayabilirsin ya da tam tersi, ben öyle kullanıyorum 1-2 aydır falan. G770 kullanıyorum ben de.
Akçakoca'da 1500 TL civarına 1080p monitör var mı bildiğin? 1-2 haftaya elime 6-7 bin TL gelecek. Hem monitör hem gamepad hem de 4k civarına telefon almayı planlıyorum.

Bence monitör için aralığı 2.000-3.000 TL yapmak daha mantıklı o fiyat aralığındaki monitörlerden çok da hayır gelmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence monitör için aralığı 2.000-3.000 TL yapmak daha mantıklı o fiyat aralığındaki monitörlerden çok da hayır gelmez.
Valla zaten FM, Simülasyon falan oynuyorum çok iyi bir şey olmasına gerek yok. Nadiren God Of War, TLOU gibi oyunlar oynuyorum onları da laptopun ekranıyla oynarım kötü olursa. 1080p 60 Hz bir monitör yeterli benim için.

Akçakoca'da 1500 TL civarına 1080p monitör var mı bildiğin? 1-2 haftaya elime 6-7 bin TL gelecek. Hem monitör hem gamepad hem de 4k civarına telefon almayı planlıyorum.
Hic bilmiyorum, ben de hep internetten alirim boyle seyleri. Zaten Akcakoca'da oldugunu hic sanmiyorum. Belki Bluenet'te vardir. Baska bilgisayarci da bilmiyorum.