Detaylar
Kim cevapladı?Ağabey ben sepete ekle yapınca hala 705 yazıyordu emin misin?Depozito ücretiyle 1k yi aşıyor fiyatı. Maalesef bütçem yetmez.
Solid Snake
Çalışkan
Ödeme kısmına gelince 980 oluyor.Ağabey ben sepete ekle yapınca hala 705 yazıyordu emin misin?
Kaliteli bir şey midir bilmiyorum bakınırken denk geldi. 850TL'ye geliyor vergiler dahil. En ucuz bunu görebildim.
Şu kütük gibi gamepad'i önermeyin ya. Bende bunu kullanıyorum sanki elimde taş tutuyormuş gibi hissettiriyor.
Cpt Price
Yetkin
Vallahi neredeyse 15 yıllık Gamepad, kullanışsız, kötü ve insanlar halen daha bunu öneriyor. Aşırı ironik. Bende de F710 vardı 1 sene kullandım, lanet ettim resmen.Şu kütük gibi gamepad'i önermeyin ya. Bende bunu kullanıyorum sanki elimde taş tutuyormuş gibi hissettiriyor.
Dualshock 4 bile daha mantıklıdır F310'danTürkiye'de bu fiyata başka gamepad varsa bilmiyorum.
8Bitdo Ultimate C Kablosuz 2.4G Oyun Kontrolcüsü PC Windows 10 11 Steam Deck için Raspberry Pi
Only US$34.64, buy best 8bitdo ultimate c wireless 2.4g game controller for pc windows 10 11 steam deck for raspberry pi sale online store at wholesale price.