Çözüldü Fanları gürültülü çalışan MSI MAG CoreLiquid I360 değişmeli mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan trucker
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 291
  • Etiketler Etiketler
    değişmeli
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Siz pompadaki soket ile CPU fandaki soketi yer değiştirip çalıştırın, yüksek ihtimal pompa CPU fana takıldı, biz devir düşürdüğümüzde pompa yavaşlıyor fanlar %100 çalışıyor.

@trucker
Pompa ile CPU Fan'ı birleştirip mi taktınız? Yüksek hızda çalışan tek şey pompa fanlarda yüksek devirde çalışıyor gibi.

Pompanın hızını düşürün bakalım fanlarda yavaşlayacak mı.

O zaman pompa ile radyatör fanlarını birleştirip taktınız, ayırmanız lazım, pompa %100 olacak fanlar için ayar yapacaksınız.

Biraz karışık orası, biraz işim var sonra soğutucunun kılavuzunu inceleyip bilgi vereceğim.

Siz pompadaki soket ile CPU fandaki soketi yer değiştirip çalıştırın, yüksek ihtimal pompa CPU fana takıldı, biz devir düşürdüğümüzde pompa yavaşlıyor fanlar %100 çalışıyor.

@trucker

Çözüm
Evet yüksek ihtimal bana da öyle geldi deneyip bildiricem sonrasında şu fan ayarlarının son kez üzerinden de geçersek sizden daha başka bir şey istemicem.

Evet yüksek ihtimal bana da öyle geldi deneyip bildiricem sonrasında şu fan ayarlarının son kez üzerinden de geçersek sizden daha başka bir şey istemicem.
Hocam ses kesildi. Nasıl böyle bir hata yaparım bilmiyorum. Ayarlarım böyle kalsın mı? Pompaua dokunmadım %100 de mi anlamadım. Diğer ayarlar nasıl?

Dosya Ekleri

• IMG_4708.webp
    1.022,1 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_4709.webp
    856,7 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_4710.webp
    1,1 MB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:
@trucker

Bağlantı ters olmuş, biz fanları kontrol ediyoruz sanarken pompa hızını değiştiriyormuşuz, pompa %100 evet.

Fanların sesi iyi durumdaysa böyle kalsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…