RPM değerlerini düşürmeme rağmen yüksek gürültülü ses gitmedi. Fanlar durduğunda ses gidiyor. Ürünü Hepsiburada üzerinden aldım, iade hakkım devam ediyor. Sizce ürünü iade mi edeyim yoksa fanları kaliteli bir fanla mı değiştireyim?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?Pompa hızını düşürdüğümde fanlar yavaşlıyor. Sistemi ilk kurduğumda denemiştim.
Dakika 10:24 deki gibi yaptım bağlantıları.
Hocam sanırım cpu fanına pompayı pompaya da cpu fanı takmışım. Videoya bakabilir misiniz?O zaman pompa ile radyatör fanlarını birleştirip taktınız, ayırmanız lazım, pompa %100 olacak fanlar için ayar yapacaksınız.
Tamam sizden haber bekliyorum. Bekliyorum böyle.Biraz karışık orası, biraz işim var sonra soğutucunun kılavuzunu inceleyip bilgi vereceğim.
Evet yüksek ihtimal bana da öyle geldi deneyip bildiricem sonrasında şu fan ayarlarının son kez üzerinden de geçersek sizden daha başka bir şey istemicem.Siz pompadaki soket ile CPU fandaki soketi yer değiştirip çalıştırın, yüksek ihtimal pompa CPU fana takıldı, biz devir düşürdüğümüzde pompa yavaşlıyor fanlar %100 çalışıyor.
@trucker
Hocam ses kesildi. Nasıl böyle bir hata yaparım bilmiyorum. Ayarlarım böyle kalsın mı? Pompaua dokunmadım %100 de mi anlamadım. Diğer ayarlar nasıl?Evet yüksek ihtimal bana da öyle geldi deneyip bildiricem sonrasında şu fan ayarlarının son kez üzerinden de geçersek sizden daha başka bir şey istemicem.
Dosya Ekleri
Son düzenleme: