Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Heisenberg55

Becerikli
Sistemi kurdum. Egzoz fanı ile öndeki 3 fanın RGB'leri yanıyor ama fanları dönmüyor.

• Ön fanlar Lian Li Daisy Chain Fan ile bağlılar, en son 4 pinli kablosu kasa kontrolcüsüne bağlı.
  • Egzoz fan tek Lian Li 4 pin kablosu kasa kontrolcüsüne bağlı
  • Kasa kontrolcüsünün 4 fanlı pinini ise bir çoğaltıcı yardımıyla anakartın CHA FAN portuna taktım. Çoğaltıcıyı kasa kontrolcüsünün 4 pinli kablosu anakarta yetişmediği için kullanıyorum.

Nerede hata yapıyorum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Kontrolcüye nasıl bir bağlantı yaptınız? CHA_FAN soketini takip eden kontrolcü kablosunu doğru taktığınızdan emin misiniz? Görsel ekleyebilirseniz daha sağlıklı olur. Olmazsa BIOS ayarlarınıza bakalım.
Kontrolcüye nasıl bir bağlantı yaptınız? CHA_FAN soketini takip eden kontrolcü kablosunu doğru taktığınızdan emin misiniz? Görsel ekleyebilirseniz daha sağlıklı olur. Olmazsa BIOS ayarlarınıza bakalım.
Kasa kontrolcüsünün SATA kablosunu PSU'ya bağlamamışım. Sorun çözüldü fark edince. İlginiz için teşekkürler. Size bir şey daha sormak isterim.