Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Başlıkta da belirttiğim gibi Twitch dropları gelmedi. Bunların gelmesi için herhangi bir bekleme süresi var mı? Normalde hemen geliyordu.

Dosya Ekleri

• ödül.webp
    ödül.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 74
Çözüm
Yanlış anlamadıysam dropları aldınız fakat oyun hesabınıza gelmediler. Daha 3 saat olmuş, benim bir keresinde gelmesi 1 hafta bile sürmüştü. Biraz beklemeniz en iyisi olacaktır. 1 hafta sonrasında bile gelmezse destek ile konuşursunuz.

Bu arada droplarla ilgili şöyle bir açıklama da var:
Talep sayısına ve oyun geliştiricisinin ödül sağlama programına bağlı olarak, oyundaki Drop ödüllerine erişim biraz zaman alabilir.
Yanlış anlamadıysam dropları aldınız fakat oyun hesabınıza gelmediler. Daha 3 saat olmuş, benim bir keresinde gelmesi 1 hafta bile sürmüştü. Biraz beklemeniz en iyisi olacaktır. 1 hafta sonrasında bile gelmezse destek ile konuşursunuz.

Talep sayısına ve oyun geliştiricisinin ödül sağlama programına bağlı olarak, oyundaki Drop ödüllerine erişim biraz zaman alabilir.

Çözüm

Teşekkür ederim hocam.