tjrr

Yetkin
Yer
Ankara
Merhaba,

FC 24'da teknik direktör kariyeri oynuyorum. Bu konuyu açmamın sebebine gelirsek; oyunda bildiğiniz üzere, bazı oyuncuların doğal yetenek şemalarında, bazı yetenekler altın renginde. Bu da o oyuncuların bu altın yeteneğin ustası olduklarını gösteriyor. Acaba sistemin ürettiği genç oyuncularda da bu altın renkli yeteneklerin çıkma olasılığı var mı; yoksa bu yetenekler, oyunun yapımcıları tarafından, sadece belli oyunculara özel olarak mı eklenmiş oyuna?

Gelebilecek cevaplar için şimdiden teşekkür ederim...

EA'in forumuna da açmıştım aynı başlıktan. Hiçbir yanıt gelmeyince bir de buraya açayım dedim:

Not: Başlığın ''FC 24'daki altın renkli oyuncu yetenekleri hakkında'' şeklinde düzeltilmesi için moderatörü uyarmıştım ama bu hâli daha da kötü olmuş. En azından ''yeteneklerinin'' olsaymış bari...

Son düzenleme:
Oyuncu kariyer modunda kişilik özellikleri var, ona göre alabiliyorsun. Mesela kişilik puanlarının %60 veya daha fazlası başına buyruk olursa sert şut özelliğinin altın halini alabiliyorsun. Ve tabi bir de kişilik seviyesi maksimuma ulaşmak zorunda. Diğer türlü oyunun kendi ürettiği oyuncular alabiliyor mu diye soruyorsanız, aldıklarını hiç görmedim.

Altın yetenek derken Playstyle+'ı mı kastettiniz?
Oyuncu kariyer modunda kişilik özellikleri var, ona göre alabiliyorsun. Mesela kişilik puanlarının %60 veya daha fazlası başına buyruk olursa sert şut özelliğinin altın halini alabiliyorsun. Ve tabi bir de kişilik seviyesi maksimuma ulaşmak zorunda. Diğer türlü oyunun kendi ürettiği oyuncular alabiliyor mu diye soruyorsanız, aldıklarını hiç görmedim.

@Glade Evet, bahsettiğim şey o, İngilizce adı da oymuş.

@dararan Teknik direktör kariyeri için sormuştum hocam. Oyunun kendi ürettiği oyuncular için oluyor mu diye merak etmiştim.