FC 25 PC sürümünde kasmalar devam ediyor mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan serdar_gs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 284
  • Etiketler Etiketler
    fc 25

serdar_gs

Uzman
İyi günler.

Oyunu Şubat ayı gibi silmiştim. Yanlış hatırlamıyorsam Kasım güncellemesinden sonra PC platformunda oyun esnasında anlık FPS düşüşü ve takılmalar oluyordu.
Bu sorunu düzelttiler mi devam ediyor mu?

Donanımınıza bağlı olarak değişir, bende akıcı.

Donanımınıza bağlı olarak değişir, bende akıcı.
O ara sorun oyun kaynaklıydı donanımla alakası yoktu hocam. Bende 13400F ve 4060 sistemle oynuyorum ki EA forumunda 5k yorumla tartışılan konusu vardı o ara 4090 kullanan adamlar bile ateş püskürüyordu.

O ara sorun oyun kaynaklıydı donanımla alakası yoktu hocam. Bende 13400F ve 4060 sistemle oynuyorum ki EA forumunda 5k yorumla tartışılan konusu vardı o ara 4090 kullanan adamlar bile ateş püskürüyordu.
Sorun yok şu anlık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun var. Belirli yerlerde sistem ne olursa olsun kasıyor. 2-3 farklı sistemlerde denedim, kasıyor. Siz yine de indirip bakın.

Sorun var. Belirli yerlerde sistem ne olursa olsun kasıyor. 2-3 farklı sistemlerde denedim, kasıyor. Siz yine de indirip bakın.
Özellikle uzun paslarda vs oluyordu şut çektiğimiz zamanlarda falan devam ediyor yani? FPS 120 veya 90, 60 değerlerine sabitleyip denemiştim o zamanlar ama ne yaparsan yap oyun akıcılığı kaçıyor ve FPS düşüşü ile takılmalar oluyordu. Koca bir seneyi PC oyuncularına rezil rüsva ettiler helal olsun.

Evet, tam olarak aynı durumlarda oluyor. Ama beni çok rahatsız etmiyor. Yine de indirip şansınızı deneyin.

Evet, tam olarak aynı durumlarda oluyor. Ama beni çok rahatsız etmiyor. Yine de indirip şansınızı deneyin.
Aynen bi deneyeyim ama umut yok olmadı geri sileriz. Teşekkürler hocam. 10 Şubat gibi silmişim oyunu 5 ay geçmiş düzeltmemişler harika adamlar.

Dosya Ekleri

• sadada.webp
    379,9 KB · Görüntüleme: 45
Sorun yok şu anlık.
Gayet akıcı oyun performansı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…