Detaylar
Kim cevapladı?Donanımınıza bağlı olarak değişir, bende akıcı.İyi günler.
Oyunu Şubat ayı gibi silmiştim. Yanlış hatırlamıyorsam Kasım güncellemesinden sonra PC platformunda oyun esnasında anlık FPS düşüşü ve takılmalar oluyordu.
Bu sorunu düzelttiler mi devam ediyor mu?
O ara sorun oyun kaynaklıydı donanımla alakası yoktu hocam. Bende 13400F ve 4060 sistemle oynuyorum ki EA forumunda 5k yorumla tartışılan konusu vardı o ara 4090 kullanan adamlar bile ateş püskürüyordu.
Sorun yok şu anlık.O ara sorun oyun kaynaklıydı donanımla alakası yoktu hocam. Bende 13400F ve 4060 sistemle oynuyorum ki EA forumunda 5k yorumla tartışılan konusu vardı o ara 4090 kullanan adamlar bile ateş püskürüyordu.
Son düzenleyen: Moderatör:
Eyvallah indirip bir deneyeyim o zaman ara sıra vakit geçirmelik oynarız belki.
- Makaleler
- 5
Sorun var. Belirli yerlerde sistem ne olursa olsun kasıyor. 2-3 farklı sistemlerde denedim, kasıyor. Siz yine de indirip bakın.
Özellikle uzun paslarda vs oluyordu şut çektiğimiz zamanlarda falan devam ediyor yani? FPS 120 veya 90, 60 değerlerine sabitleyip denemiştim o zamanlar ama ne yaparsan yap oyun akıcılığı kaçıyor ve FPS düşüşü ile takılmalar oluyordu. Koca bir seneyi PC oyuncularına rezil rüsva ettiler helal olsun.Sorun var. Belirli yerlerde sistem ne olursa olsun kasıyor. 2-3 farklı sistemlerde denedim, kasıyor. Siz yine de indirip bakın.
- Makaleler
- 5
Evet, tam olarak aynı durumlarda oluyor. Ama beni çok rahatsız etmiyor. Yine de indirip şansınızı deneyin.Özellikle uzun paslarda vs oluyordu şut çektiğimiz zamanlarda falan devam ediyor yani? FPS 120 veya 90, 60 değerlerine sabitleyip denemiştim o zamanlar ama ne yaparsan yap oyun akıcılığı kaçıyor ve FPS düşüşü ile takılmalar oluyordu. Koca bir seneyi PC oyuncularına rezil rüsva ettiler helal olsun.
Aynen bi deneyeyim ama umut yok olmadı geri sileriz. Teşekkürler hocam. 10 Şubat gibi silmişim oyunu 5 ay geçmiş düzeltmemişler harika adamlar.Evet, tam olarak aynı durumlarda oluyor. Ama beni çok rahatsız etmiyor. Yine de indirip şansınızı deneyin.
Dosya Ekleri