serdar_gs

Uzman
İyi günler.

Oyunu Şubat ayı gibi silmiştim. Yanlış hatırlamıyorsam Kasım güncellemesinden sonra PC platformunda oyun esnasında anlık FPS düşüşü ve takılmalar oluyordu.
Bu sorunu düzelttiler mi devam ediyor mu?

İyi günler.

Oyunu Şubat ayı gibi silmiştim. Yanlış hatırlamıyorsam Kasım güncellemesinden sonra PC platformunda oyun esnasında anlık FPS düşüşü ve takılmalar oluyordu.
Bu sorunu düzelttiler mi devam ediyor mu?
Donanımınıza bağlı olarak değişir, bende akıcı.

Sorun var. Belirli yerlerde sistem ne olursa olsun kasıyor. 2-3 farklı sistemlerde denedim, kasıyor. Siz yine de indirip bakın.
Özellikle uzun paslarda vs oluyordu şut çektiğimiz zamanlarda falan devam ediyor yani? FPS 120 veya 90, 60 değerlerine sabitleyip denemiştim o zamanlar ama ne yaparsan yap oyun akıcılığı kaçıyor ve FPS düşüşü ile takılmalar oluyordu. Koca bir seneyi PC oyuncularına rezil rüsva ettiler helal olsun.

Özellikle uzun paslarda vs oluyordu şut çektiğimiz zamanlarda falan devam ediyor yani? FPS 120 veya 90, 60 değerlerine sabitleyip denemiştim o zamanlar ama ne yaparsan yap oyun akıcılığı kaçıyor ve FPS düşüşü ile takılmalar oluyordu. Koca bir seneyi PC oyuncularına rezil rüsva ettiler helal olsun.
Evet, tam olarak aynı durumlarda oluyor. Ama beni çok rahatsız etmiyor. Yine de indirip şansınızı deneyin.

Dosya Ekleri

• sadada.webp
    sadada.webp
    379,9 KB · Görüntüleme: 45