FC 26 PS5'ten mi yoksa PC'den mi alınmalı?

Cuteay

Uzman
Arkadaşlar iyi günler. PS5'im var, geçen sene FC 25'i PS 5'ten aldım oynadım ardından PC'den de oynadım ancak çok bir fark yok gibime geldi.

Ayrıca pek hileye de denk gelmemiştim ve sadece Ultimate team değil kariyerle birlikte modlayarak da oynayan birisiyim. Bu yüzden kararsız kaldım.

PS5'ten mi alsam daha iyi olur akıcılık pazar oyun rahatlığı anlamında yoksa PC'den alsam da yeterli olur mu? PS 5'te oyunun standart sürümü 2900 TL, PC de ise Epic Games'ten alınınca 2340 TL'ye geliyor.

Ukrayna VPN'le Ultimate sürümü EA App'de 2400'e falan geliyor bu arada oradan da alınabilir.

Kendim PC ekledim FC 26.

PS5 varsa, direkt konsol tavsiye ederim.

Bende PS5 üzerinden arada oynuyorum FC25. Aynı zamanda Game Pass'e geldi, denedim malesef PS kadar stabil değil. Optimizasyon sorunları var hala. Başka sorunlar yaşayanlarda var.

Açık konuşmak gerekirse PS bu konuda daha stabil bence. Eğer imkan var ise PS5 için alın. EA eklentisi felan da bazen can sıkabiliyor.

FC26 nasıl çıkar, muamma. Belki optimizasyon problemli çıkacak PC tarafında.

Komple %100 online tarafında oynuyorsanız konsol daha mantıklı. Ben modlu kariyer oynadığım için PC'yi tercih ederdim.

Ukrayna VPN'le Ultimate sürümü EA App'de 2400'e falan geliyor bu arada oradan da alınabilir.

Hocam o işlerden pek anlamıyorum nasıl yapıldığını söyleyebilir misin? Nasıl yapıldığını öğreten bir video var mı? Tehlikeli mi, ban riski vb. gibi durum var mı?

Kendim PC ekledim FC 26.

PS5 varsa, direkt konsol tavsiye ederim.

PS 5 var ancak orada 600 TL civarı daha pahalı ve galiba bilgisayara göre daha az akıcıymış. Kobemirin videosunu izledim karşılaştırma. Bilgisayar daha akıcı ve hızlı bir oyun sergiliyormuş ancak transfer pazarında PC'ye göre 10 kat daha fazla öge var mış. PC de hile problemlerinden bahsetti kararsız kaldım. @Eagles @mauroicardi9 Bir de bende PS 5 Pro yok sadece PS 5 standart var galiba o da Pro'ya göre daha yavaşmış.

Son düzenleyen: Moderatör:

PC'de sisteminiz iyiyse, zaten çok daha iyi görseller alıyorsunuz. Grafikler uçuyor doğal olarak. Akıcılıktan kasıt bu olabilir. Ve FPS durumu, yine sistem iyiyse yüksek FPS değerleri alırsınız. Ama alabileceğin FPS değerleri bellidir PS ayağında. Aradaki fark o.

Son düzenleyen: Moderatör:

PS en iyi seçenek PC de çok hile var.

PS en iyi seçenek PC de çok hile var.

PC de oynadım ancak uzun soluklu oynamadım onda da ben denk gelemedim ancak galiba eskisi kadar yokmuş uzun süre oynayınca arada geliyormuş doğru mudur? Bir de ne gibi hileler olabiliyor FIFA gibi futbol oyununda?

Haklsınız hocam bir de PS 5'te oyunu almaklada bitmiyor PS Plus'ta almak zorunda olduğum için aslında 2K da oraya gidiyor o yüzden kararsız kaldım. O fiyat farkına değer mi diye.

Hmm o zaman işler değişebilir işte. Plus var zannettim ben sende. O seni, ekstra masrafa sokar. Ve Plus artık hiç başarılı değil bana göre artık. Verdikleri oyunların bile kalitesi çok düştü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…