1538

Üstün
Makaleler
7
Merhaba,

Bazı kullanıcılar felsefe kategorisinde ayet paylaşım yasağının kalkmasını istiyor, bazıları ise din felsefesi yapmak/sormak ve sorgulamak. Az önce karşılaştığım bu konu üzerine ben de bunun önerisi olsun maksadıyla bu konuyu açıyorum.
Çok fazla konu açıldı bununla ilgili, aynı şeyi istediler ama olanı bozmayı istemek yerine bir fikir vermediler.

@Oreki 'nin konuyla ilgili eski bir konunun yorumunda çoğunluğun da katıldığı şöyle bir önerisi vardı:

'.webp

Konusu açılmadığından dolayı bu güzel, yapıcı ve herkesi memnun edecek fikir arada kaynadı.

Tiyatro kategorisi istendi, ne mutlu ki oluşturuldu teşekkürler. Felsefe kategorisine alt forumlar Oreki'nin bu önerisi yapılsa fena olmaz mıydı?

Dedigime bakarsan ben direkt felsefe kaldirilsin mi demisim? Felsefe tabii ki olacak fakat felsefenin altina ek forumlar gereksiz.

O halde ayet gibi saçma yasaklar artık kaldırılsın. Arkadaşların isteği ne ise o yapılsın. Onlar da bu yasaklardan dolayı 'madem istiyorsunuz, biz alt kategoride konuşalım bunları' diyor.

6-7 tane alt kategori açmayla sinema & TV bulunan yere tiyatro eklemek aynı şey değil.

Aynı şey.

JPEG görüntüsü.webp

Din Felsefesi gibi bir alt başlık açılması benim işime gelir. Hazırda birkaç yazı duruyor. :)

Diğer taraftan, konularda nasıl bir kaos yaşanır? O da az çok kestirilebiliyor. Bu da moderatörlere ekstra yük bindirir. Ya da konular kilitlenip durabilir.

Son düzenleme:
Adamın mesajlarına bakıyorsun sadece siyaset ve tarih ile ilgileniyor, öbürüne bakıyorsun sadece edebiyat ve felsefe, diğeri sadece ülke gündemi haberleri paylaşıyor, ben de genelde müzik kategorisinde aktifim. Demek istediğim, herkesin kullanımı farklı ve bunlar için fazlasıyla kategoriler olup yüzlerce başlıkları olduğuna göre tamamen bir teknoloji forumu olduğu konusunda size katılmıyorum arkadaşlar.

Kategoriler evet alt forum olarak forumunda şu anki durumuna göre fazla olabilir fakat özellikle din felsefesi gelirse herkesin rahatça tartışıp, sorgulayabileceğini düşünüyorum. Kural ihlali olunca tabii ki raporlayacağız, hatta bu kategoride düzgünce tartışmaya gelemeyen adamın işi olmasın, kategoriden uzaklaştırılma cezası güzel olur ki bu ayrı bir konu.
Metafizik konusunda da ülkemizde bilgi kirliliği ve bazı yanılgılar var, bir mesajıma 5 sayfa tartışma olduğunu bilirim.

@Yonga en azından bu 2 alt forum yerine, dediğin gibi her biri için ön ek gelmesi de olabilir, bu yapılması daha mümkün ve temiz iş görünüyor, neticede:
Yeter ki emek veren arkadaşlar emeklerinin karşılığını görsel olarak görebilsinler.

Son düzenleme:
"Bir teknoloji forumunda" diye başlayan cümlelerle öneriyi çürütmek zor. Forumda Felsefe kategorisi varsa, takipçisi de varsa abartmadan detaylandırılabilir diye düşünüyorum. Artıladım.

Ön ek olması bence daha mantıklı olur ama bu öneri de hoş bir öneri. Yani maksat, "felsefe felsefedir, tek başlık yeter" demekten öte işin daha detaylı ve temizlenmiş versiyonunu oluşturabilmek. Konular daha derli toplu duracaktır ve karışıklık olmayacaktır, bundan dolayı artılıyorum.

Ön ek olması bence daha mantıklı olur ama bu öneri de hoş bir öneri. Yani maksat, "felsefe felsefedir, tek başlık yeter" demekten öte işin daha detaylı ve temizlenmiş versiyonunu oluşturabilmek. Konular daha derli toplu duracaktır ve karışıklık olmayacaktır, bundan dolayı artılıyorum.
Oreki'nin önerisi zaten güzel, Yonga'nınki de mantıklı. Iki önerinin amacı da aynı olduğundan nasıl olduğunun önemi yok. Tesekkur ediyorum.

Merhaba,

Bazı kullanıcılar felsefe kategorisinde ayet paylaşım yasağının kalkmasını istiyor, bazıları ise din felsefesi yapmak/sormak ve sorgulamak. Az önce karşılaştığım bu konu üzerine ben de bunun önerisi olsun maksadıyla bu konuyu açıyorum.
Çok fazla konu açıldı bununla ilgili, aynı şeyi istediler ama olanı bozmayı istemek yerine bir fikir vermediler.

@Oreki 'nin konuyla ilgili eski bir konunun yorumunda çoğunluğun da katıldığı şöyle bir önerisi vardı:

Eki Görüntüle 53480

Konusu açılmadığından dolayı bu güzel, yapıcı ve herkesi memnun edecek fikir arada kaynadı.

Tiyatro kategorisi istendi, ne mutlu ki oluşturuldu teşekkürler. Felsefe kategorisine alt forumlar Oreki'nin bu önerisi yapılsa fena olmaz mıydı?
https://techolay.net/sosyal/konu/mitoloji-ile-alakali-bir-kategori-acilabilir.10324/ Aynısını Mitoloji için açmıştım, hala izlenmekte.