1538

Üstün
Makaleler
7
Merhaba,

Bazı kullanıcılar felsefe kategorisinde ayet paylaşım yasağının kalkmasını istiyor, bazıları ise din felsefesi yapmak/sormak ve sorgulamak. Az önce karşılaştığım bu konu üzerine ben de bunun önerisi olsun maksadıyla bu konuyu açıyorum.
Çok fazla konu açıldı bununla ilgili, aynı şeyi istediler ama olanı bozmayı istemek yerine bir fikir vermediler.

@Oreki 'nin konuyla ilgili eski bir konunun yorumunda çoğunluğun da katıldığı şöyle bir önerisi vardı:

'.webp

Konusu açılmadığından dolayı bu güzel, yapıcı ve herkesi memnun edecek fikir arada kaynadı.

Tiyatro kategorisi istendi, ne mutlu ki oluşturuldu teşekkürler. Felsefe kategorisine alt forumlar Oreki'nin bu önerisi yapılsa fena olmaz mıydı?

Artıladım. Oreki'nin önerisi oldukça iyi.

Bir teknoloji forumunda Felsefe kategorisinin bu kadar dallanıp budaklanacak kadar önemli bir yeri yok. 6-7 tane altforum açmaya hiç gerek yok yani.

Onun yerine ön ek gelebilir.
Iste bu daha mantikli olur. @Yonga 'nin dedigi gibi bir teknoloji forumunda o kadar fazla felsefe alt forumuna gerek yok.

Yapılırsa epey bir farkı olur diğer forumlardan. Felsefeye aşırı önem veren bir teknoloji forumu? Tadından yenmez.

Bu arada @7025 'in birkaç tane çalışmasına denk gelmiştim felsefe ile alakalı. Okuması epey keyifliydi ve %80'i birbirinin aynısı, milyon defa açılmış konuların arasında kaynayıp gidiyordu. Böylece böyle bu şekilde emek veren arkadaşlarımız da kendilerine biraz daha alan bulabilirler.

Bu arada zamanında yan tarafta Felsefe kategorisi yokken, açılması için gayret göstermiş 2-3 kişiden bir tanesiyim. O zamanlar ona da gerek yoktu.