Feminen biri olduğum için ailem üstüme geldi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mabelmtz22
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 48
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    feminen
Gay (hetero dışındaki diğerleri de) olmak özgürlük mü?
Evet, özgürlük. Başka soru?
Öncelikle konu sahibi, cinsel yönelim konusunda özgürlüğe sahip. İster gey olsun, ister trans. İstediği kişiliğe bürünebilir. Madem ailesi buna izin vermiyor, bir yaşa kadar sabretmek durumunda. Kendi hayatını kuracağı vakit kendi özgürlüğünü ilan edebilir.

Ve şunu da söyleyeceğim, kimsenin cinsel yönetimi bizi bağlamaz. Ne seni, ne beni.

Gay (hetero dışındaki diğerleri de) olmak özgürlük mü?
Gay olayina neden karsisin bu kadar? Gay bireyler su shurikene nasil saplasam yada walter da kutur kuturmus diye dolanmadigi surece ne sorun var? Kaldi ki buyuk cogunlugu da zaten kendileri gibilerle takildigi icin teknik olarak erkek nufusundan hem kendilerini hem de partnerlerini eksilttikleri icin istatistiksel olarak senin sansin artiyor hatta

Nasıl yok? Konusu açıldığı an direkt saygı duy deniliyor. Saygı duyarım ama herkes saygı duyacak diye bir şey yok. Bazı yerlerde ölüme bile gidiyor bu.

Böyle olursan bizi kaybedersin demek fazla abartı olmuş. Onun dışında sanırım ailenizin yerinde olsam çok üzülürdüm. Yine de ailenizin sizden kopacağını düşünmüyorum, bu kadar kolay değildir.
Umarım dediklerimi yanlış anlamazsınız. Saygı duyarım

Sende mi bu konuda sıkıntı yaşandın?
Gay olduğum için evde istemediklerini söylediler. Psikolojik baskı, evden kovma, maddi desteği çekme... Üstüne zaten majör depresyon tanısı var. Ben de Adana'daki bir LGBT oluşumundan destek aldım ve biraz daha iyiyim.

Bu cevabım da araya kaynadı gibi.

Bana da aynı şekilde davrandılar kendi evinde sür muhabbeti döndü. Destek alacak vaktim yok benim hocam çalışıyorum. Zaten iş stresi var bu da eklenince kafayı yedim. Mesaj atmak istersen birbirimize yardımcı oluruz.

Destekten kastım psikolojik destek değildi. Kalacak yer ve iş buldular.
Yani zaten çalışıyor isen, bulunduğun ili ve yaşını bilmiyorum ama, uygun fiyatlı 1+0, 1+1 gibi evler vardır belki.
Ayrıca bulunduğun ildeki LGBT oluşumundan destek alıp, tabii güvenilir kişilerse, bir ev arkadaşı bulup ortaklaşa eve çıkabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…