Gay olmak sizin için güzel bir şey mi? Ya da olmayı geçelim sokakta yürürken gay bir çift görünce ne hissedersin?
Bir şey hissedeceğimi sanmıyorum, burada kişinin kime karşı duygular beslediğini sorgulayamayız.

Oksitosin hormonu da fizyolojik ve psikolojik pek çok süreçte görev alan önemli hormonlardan bir tanesidir. Aşk-sevgi hormonu olarak da bilinen oksitosin beyinde bulunan hipotalamusta üretildikten sonra hipofiz bezine gelen ve buradan kana karışan bir hormondur.
Yani bu kişiden istemsizce oluyor, kişinin XX-XY kromozomlarına bakmaksızın gerçekleşiyor.

Gay olmanın toplum yargıları dışında bir zararı yok, sizin için nükleer atık mı gay olmak?

Ben de senin gibi kaba birisini görmedim, bu kafayla devam edersen haklı olduğun zamanlarda bile üslubundan dolayı haksız çıkacaksın.

Açıkçası şu an sakinim bile, bu they/them flan fistan görünce çok sinirleniyorum.
Seni alakadar eder mi? Sana bir zararı var mı? Karşı olmanın sebebi nedir?
sen neden karşı değilsin, bu normal mı sence?

Yok gay olmuyor biz erkek adamlar her gün hobi olarak bunu yaparız.
LGBTQIA2S+ seklinde guncellenmis bak mesela o kisaltma son baktigimdan beri 🙃

Anlatamamisim aslinda ne demek istedigimi tan ama neyse.

Ayrica gay degil de sanki diger harflerden biri daha uygun gibi sanirsam oje ve ruj olaylarina. Konuya aciklik getirilmesi lazim derhal. Baska derdimiz kalmadi ulkecek zaten.

Açıkçası şu an sakinim bile, bu they/them flan fistan görünce çok sinirleniyorum.

sen neden karşı değilsin, bu normal mı sence?
Sana sorduğum şeylere cevap versene. Ben karşı değilim çünkü umurumda değil. İster gay olsun ister lezbiyen olsun. Benim hayatımı etkileyen bir şey yok ortada. İnsanlar özgür ve istediğini yapabilir, benim hayatımı etkilemeyecek ise. Senin karşı çıkmanın sebebi ne peki ? Din mi? Din değilse kafana göre söylüyor isen senin sorunların var. İnsanlara tedavi ol falan diyip kurtlar vadisinde böyle adam var mı? diyorsun. Tam bir mağara adamısın.

Sana sorduğum şeylere cevap versene. Ben karşı değilim çünkü umurumda değil. İster gay olsun ister lezbiyen olsun. Benim hayatımı etkileyen bir şey yok ortada. İnsanlar özgür ve istediğini yapabilir, benim hayatımı etkilemeyecek ise. Senin karşı çıkmanın sebebi ne peki? Din mi? Din değilse kafana göre söylüyor isen senin sorunların var. İnsanlara tedavi ol falan deyip kurtlar vadisinde böyle adam var mı? Diyorsun. Tam bir mağara ada mısın?

Neden isteyeyim birisin gay olmasını, gay olmak doğru şey mi, din ile gram alakası yok.
Bir insan neden hemcinsinden hoşlanır bana doğru gelmiyor.

Açıkçası ben mağaramda mutluyum, umarım birisi size yolsa geçerken bir gay size yanaşır.

Eleştirebilirler, sürekli laf ile darlarlar. Önemli olan, evden atma ya da şiddete başvurmamaları. Öyle bir durumda ne yapacağını biliyorsun; kanun var, nizam var. Kimsenin kimseye şiddet uygulama hakkı yok. Ayrıca, 18 yaşın altındaki bir çocuğu ailenin evden atma hakkı da yok.

Eğer 18 yaş ve üstündeysen, ailenle yine yaşayabilirsin, bu kendi tercihin. Ama ailenle yaşarken de maalesef onların dediklerini yapmak zorunda kalacaksın. Evden de isterlerse çıkmanı isteyebilirler. Bu sebeple ben yine diyorum, rahat yaşamın formülü her alanda özgürlüğü elde etmek: finans, sağlık, yaşam...

Son düzenleme:
Eleştirebilirler, sürekli laf ile darlarlar. Önemli olan, evden atma ya da şiddete başvurmamaları. Öyle bir durumda ne yapacağını biliyorsun; kanun var, nizam var. Kimsenin kimseye şiddet uygulama hakkı yok. Ayrıca, 18 yaşın altındaki bir çocuğu ailenin evden atma hakkı da yok.

Eğer 18 yaş ve üstündeysen, ailenle yine yaşayabilirsin, bu kendi tercihin. Ama ailenle yaşarken de maalesef onların dediklerini yapmak zorunda kalacaksın. Evden de isterlerse çıkmanı isteyebilirler. Bu sebeple ben yine diyorum, rahat yaşamın formülü her alanda özgürlüğü elde etmek: Finans, sağlık, yaşam...

@walter wick
Seninle aynı düşüncede olduğumu sanmıyorum. Mümkünse beğenini geri çeker misin?

Özgürüm. :D

Bir erkek bebeği bu değişik yapay cinsiyetlerden bi' haber olarak büyütürsek gay olma ihtimali kaç olabilir acaba? Bu tamamen zihinsel bir sorun bana göre** İki cins vardır: Dişi ve erkek. Sen nasıl hissediyorsun başkasının umrunda değil ama toplum içinde de herkes sana saygı duyacak diye bir şey de yok.