Tabii ki kullanılmasa daha iyi ama doğruyu da söylemiş. Kadın bildiğim veya takip ettiğim birisi değil, bu tweete hitaben konuşuyorum.
Ben de tanımıyorum kendisini. Lakin madem herkes fikrini özgürce söyleyebiliyor. Şeriat destekçisi birine hakaret edip yallah Arabistan’a demesi bence doğru değil. Kendi seviyesini düşürüyor.

Adamlar beyaz sarayın önünde ''F*ck Trump'' pankartları ile rahatça gezerken sırf atılan haklı bir ''Tweet'' yüzünden kadının hayatı elinden alınmamalı.
Madem burası özgür bir ülke herkes düşüncesini dile getirebilir. ''Sokayım'' kelimesi de hakaret niteliği taşımıyor sanırım, farklı anlamlarda da kullanılıyor, yani kadın da avukat olduğuna göre vardır bir bildiği elbette.

"Yanlış üslup doğru sözün celladıdır. " diye bir söz vardı yanlış bilmiyorsam. Tam olarak o durum yaşanmış. Kadın haklı mı? %100 haklı. İçeriye girmesi çok saçma ama keşke böyle sert bir üslupla yaklaşmasaymış.

Umarım yakın zamanda şeriat isteyen çöl fareleride içeri alınır.

Evinde 20 polis arama yaptığı söyleniyor:

Uyuşturucu satıcılarına böyle muamele göstermiyorlar. Komedi gerçekten.

Böyle tabirler hiçbir zaman hiçbir şey için kullanılmasa daha iyi bence. Ne gerek var bu tarz kelimelere. Eminim hakaret etmeden de anlaşabiliriz.
Şeriatçılar ile konuşarak anlaşmak. :rolleyes:
Müslüman olmayan herkesin kafasını kesmek isteyen insanlar ile nasıl konuşarak anlaşacağız.

Şeriatçılar ile konuşarak anlaşmak. :rolleyes:
Müslüman olmayan herkesin kafasını kesmek isteyen insanlar ile nasıl konuşarak anlaşacağız.
İyi bir Müslüman herkese karşı hoşgörülü olmalıdır. Olmuyorsa kendi problemi. Sen de onun seviyesine düşersen ne anlamı kalır?

Adamlar beyaz sarayın önünde "f*ck trump" pankartları ile rahatça gezerken sırf atılan haklı bir "tweet" yüzünden kadının hayatı elinden alınmamalı.

Ülkenin kurucularına bile böyleler. Kutsal bir liderleri yok. Dogmaları yok. Her vatandaş için hizmet verebiliyorlar. Hristiyan Müslüman yahudi. Çok zor olmamalı onlar kadar adil olmak.
Bir devletten daha ne beklenir ki.

Ülkenin kurucularına bile böyleler. Kutsal bir liderleri yok. Dogmaları yok. Her vatandaş için hizmet verebiliyorlar. Hristiyan, Müslüman, Yahudi. Çok zor olmamalı onlar kadar adil olmak.
Bir devletten daha ne beklenir ki.
TR'nin o seviyeye gelmesi için 100 yıla daha ihtiyacı var diyeceğim ama zaman ilerledikçe geriye gidiyoruz. :D