Merhaba, bildiğiniz üzere Linea'da Bluetooth ve USB desteği yok. Bu yüzden CD kullanmadan istediğim şarkıları açamıyorum. Daha önce bir tane transmitter almıştım ancak neredeyse hiç çalışmamıştı. Önerdiğiniz bir transmitter veya farklı bir çözüm yolu var mıdır acaba?
Detaylar
Kim cevapladı?Eğer çakmaklık üzerinden bağlantı kuracaksanız şunu alabilirsiniz:
Kendim de yakın zamanda aldım, çok düzgün bir şey değil ancak iş görüyor. Cızırtı sorunu yaşamanız muhtemel, arabanın anteni çıkıyorsa çıkartınca daha iyi çalışıyor. Çok pahalı bir şey almanıza gerek yok açıkçası, aynı işlevi görüyor ve hepsi aynı şeyin laciverti.
Kendim de yakın zamanda aldım, çok düzgün bir şey değil ancak iş görüyor. Cızırtı sorunu yaşamanız muhtemel, arabanın anteni çıkıyorsa çıkartınca daha iyi çalışıyor. Çok pahalı bir şey almanıza gerek yok açıkçası, aynı işlevi görüyor ve hepsi aynı şeyin laciverti.
Peki cızırtı sorununu nasıl çözebiliriz acaba? Örneğin, daha pahalı olan ürünlerde cızırtı problemi olmuyor mu yoksa dediğiniz gibi hepsi aynı mı?Eğer çakmaklık üzerinden bağlantı kuracaksanız şunu alabilirsiniz:
Transmitter aşırı verimli çalışmıyor genellikle. Cızırtı, bağlantı sorunları ve düşük ses kalitesi olabiliyor. Bence biraz paraya kıyıp Android multimedya taktırın, en azından daha fonksiyonel kullanabilirsiniz.
@Silinen üye Daha pahalılarda da cızırtı sorunu yaşanıyor. Alırken kullanıcı yorumlarına bakmıştım, olumsuz yorumlarda hep cızırtı sorunu yazılmış.
Ben şu şekilde çözdüm:
techolay.net
Yine ara ara cızırtı oluyor ancak çok rahatsız edici değil. 150 liralık cihaz zaten, iş görüyor dediğim gibi. Cızırtı sorunu parazit kaynaklı da olabilir. Ben dediğim gibi anteni çıkartıp öyle kullanıyorum, daha sorunsuz oluyor böylesi.
Ben şu şekilde çözdüm:
Çözüm: FM Transmitter Cızırtı Sorunu
Selam, radyo kanallarında sürekli ilahi çaldığı için doğru düzgün müzik dinleyebilmek için internetten FM Transmitter cihazı almıştım ancak taktığımda sürekli cızırdama yapıyordu ve müzik keyfini bozuyordu, sonunda sorunu çözebildim. Benim satın aldığım cihaz bu, çakmaklığa takılıyor...
Yine ara ara cızırtı oluyor ancak çok rahatsız edici değil. 150 liralık cihaz zaten, iş görüyor dediğim gibi. Cızırtı sorunu parazit kaynaklı da olabilir. Ben dediğim gibi anteni çıkartıp öyle kullanıyorum, daha sorunsuz oluyor böylesi.
Arabanın satış ihtimali olmasa aslında dediğiniz mantıklı tabii ki. Satış ihtimali olduğu için masraf etmek istemiyorum pek.Transmitter aşırı verimli çalışmıyor genellikle. Cızırtı, bağlantı sorunları ve düşük ses kalitesi olabiliyor. Bence biraz paraya kıyıp Android multimedya taktırın, en azından daha fonksiyonel kullanabilirsiniz.
Teşekkür ederim, aldıktan sonra bunu deneyeceğim.@Silinen üye Daha pahalılarda da cızırtı sorunu yaşanıyor. Alırken kullanıcı yorumlarına bakmıştım, olumsuz yorumlarda hep cızırtı sorunu yazılmış.
Ben şu şekilde çözdüm:
Çözüm: FM Transmitter Cızırtı Sorunu
Selam, radyo kanallarında sürekli ilahi çaldığı için doğru düzgün müzik dinleyebilmek için internetten FM Transmitter cihazı almıştım ancak taktığımda sürekli cızırdama yapıyordu ve müzik keyfini bozuyordu, sonunda sorunu çözebildim. Benim satın aldığım cihaz bu, çakmaklığa takılıyor...techolay.net
- Makaleler
- 9
FM transismator yerine. Teyp değiştirmek daha mantıklı.
İlk virajda ses çok kötü oluyor.
İlk virajda ses çok kötü oluyor.