En alttaki sunucu ayarını yapmayı unuttuğunuz için paketlerin hepsi sınır gecikme süresinin üstüne çıkmış. Onun dışında paket kaybı gözükmüyor. Cloudflare'ın hız testinde de jitter ve packet loss kısmını atın lütfen. Ayrıca kaybı nerelerde deneyimliyorsunuz?

Böyle hocam Germany ayarladım bu şekilde çıktı sonuç. Tamamdır atıyorum onu da hocam kaybı internette falan gezerken aşırı donmaya başladı video izlerken donuyor yavaşlıyor değişik oldu yani.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2026-05-15 223513.webp
    Ekran görüntüsü 2026-05-15 223513.webp
    136,4 KB · Görüntüleme: 34
Ek hiç bir zaman tercih etmedik, etmiyoruz. Hattınızda çünkü bir zayıf nokta yaratıyorsunuz. Kablo koptu mu? Veya kabloda hasar mı var? Baştan çektirin. Ek asla kabul etmeyin gerekirse sözleşmeyi bitirin. Zaten fiber kablo öyle düşündüğünüz kadar pahalı bişey değil. Yani rulosu bakır kablo rulosundan daha ucuza denk geliyor.

Örnek olarak benim ISS'im 600TL servis ücreti+metre başına 17.5TL talep etmişti tabii kablonun sorunu onlardan kaynaklı olduğu için ödeme yapmadım ama sizin içinde çok pahalı bir fatura çıkmaz.

Ek hiçbir zaman tercih etmedik, etmiyoruz. Hattınızda çünkü bir zayıf nokta yaratıyorsunuz. Kablo koptu mu? Veya kabloda hasar mı var? Baştan çektirin. Ek asla kabul etmeyin gerekirse sözleşmeyi bitirin. Zaten fiber kablo öyle düşündüğünüz kadar pahalı bir şey değil. Yani rulosu bakır kablo rulosundan daha ucuza denk geliyor.

Ek hiçbir zaman tercih etmedik, etmiyoruz. Hattınızda çünkü bir zayıf nokta yaratıyorsunuz. Kablo koptu mu? Veya kabloda hasar mı var? Baştan çektirin. Ek asla kabul etmeyin gerekirse sözleşmeyi bitirin. Zaten fiber kablo öyle düşündüğünüz kadar pahalı bir şey değil. Yani rulosu bakır kablo rulosundan daha ucuza denk geliyor.

Kablo kopmadı hocam, kabloda hasar var mı bunu bilmiyorum hocam. Apartman 5 katlı, apartmandan direkt çektik yani herkesin ulaşabileceği bir yerde ama başka çekebileceğimiz bir yerde yok. Neyse, baştan çektireceğim yarın inşallah. Bu arada bu da ek yapılan görseli koyuyorum.

@sirius @nnomad

Dosya Ekleri

• IMG_20260515_223842.webp
    IMG_20260515_223842.webp
    2,9 MB · Görüntüleme: 23
Siz neden odanıza çektirme gereği duydunuz ONT+router değil mi sistem? Ethernet kablosunu uzun kullanın odanıza alın routerı.

Kablo kopmadı hocam, kabloda hasar var mı bunu bilmiyorum hocam. Apartman 5 katlı, apartmandan direkt çektik yani herkesin ulaşabileceği bir yerde ama başka çekebileceğimiz bir yerde yok. Neyse, baştan çektireceğim yarın inşallah. Bu arada bu da ek yapılan görseli koyuyorum.

@sirius @nnomad
Yanlış uygulanmış. Bir kere ek yapmış iyi güzelde ekin etrafını koruyan bişey yok. Öyle bi tane bant tutmaz onu. Bir süpürge vurmanıza veya üstüne basmanıza bakar.

Siz neden odanıza çektirme gereği duydunuz ONT+router değil mi sistem? Ethernet kablosunu uzun kullanın odanıza alın routerı.
Hocam çünkü aynı odada kalmasın radyasyom olmasın istedim ethernet kablosunu uzatsam bile fiber kablo yetişmiyordu diğer odaya
Yani istanbul içinde aldığınız jitter ve gecikmenin haddi hesabı yok. Üstelik fiber altyapı bir de.
Bu arada Bahçelievlerde oturuyorum da arnavutköy gösteriyor bu yüzden yanlış değerleri gösteriyor olabilir mi ?