Fiber optik kablosu ve Keenetic Hero AX3000 uyumlu mu?

MrBerkeley

Çalışkan
Şu an G-240W-C Router kullanıyorum (bina girişinden gelen fiber optik kablosu direkt olarak modeme bağlı). Güncel ve ileriye dönük olması açısından Keenetic Hero AX3000 almak istiyorum ama fiber optik kablosunu buna takabileceğimden emin olamadım sizce uyumlu mu?

WhatsApp Image 2025-04-06 at 20.30.24.webp

WhatsApp Image 2025-04-06 at 20.30.23.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
SFP modülü alarak SFP portuna takabilirsiniz. Ancak SFP modülü alırsanız 2.5 gigabit ethernet portundan yararlanamazsınız ona göre tercih yapabilirsiniz. Kullandığınız internet sağlayacısı ONT kutusu vermiş olması gerekiyor onun üzerinden de aktarım yapabilirsiniz.

Hocam verdikleri ONT'ye bağlayın ONT'yi de modemin WAN girişine bağlayın yeterli olacaktır.

SFP modülü alarak SFP portuna takabilirsiniz. Ancak SFP modülü alırsanız 2.5 gigabit Ethernet portundan yararlanamazsınız ona göre tercih yapabilirsiniz. Kullandığınız internet sağlayacısı ONT kutusu vermiş olması gerekiyor onun üzerinden de aktarım yapabilirsiniz.

SFP tam olarak ne oluyor? Ve resimde gösterdiğim kablonunun girişin adı nedir?

Hocam verdikleri ONT'ye bağlayın ONT'yi de modemin WAN girişine bağlayın yeterli olacaktır.

Vodafone kullanıcısıyım ONT cihazı vermediler direkt modem üzerinde dahili olarak bulunuyor.

Arkadaşa gelen modem direk fiber optik girişli haliyle ondan dolayı firma ONT cihazı tanımlamamış ver vermemiş. Hocam sizin modemi değiştirmeniz gerek ve ONT cihazı göndermesi lazım ancak öyle kullanırsınız

Arkadaşa gelen modem direk fiber optik girişli haliyle ondan dolayı firma ONT cihazı tanımlamamış ver vermemiş. Hocam sizin modemi değiştirmeniz gerek ve ONT cihazı göndermesi lazım ancak öyle kullanırsınız
Evet şimdi farkettim. Senin dediğin gibi modem değiştirmek istiyor ise ya fiber girişli yeni bir modem alacak ya da ONT isteyecek Vodafone'den.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı Alt