Yer
Detroit
Son düzenleyen: Moderatör:
Linkteki Jacobs'ı içtim, filtre kahve makinesinde güzel, yoğun aynı zamanda soft bir tada sahip, uykuyu da alıyor. Fiyat açısından da iyi bir kahve.

Ne tatlandıcı eklenebilir onu da merak ettim?

Mesela içecek tozu ile karıştırsam nasıl olur?
Örneğin:https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKZC2LRT?starsLeft=1&ref_=cm_sw_r_apan_dp_ZX1QYCW5VJEJ0NKRFJJD_1
Hocam filtre kahveye soya sütü harici bir şey gitmez ki. Sade içilir, soya sütü de istisna sadece, önceden ben de öyle içiyordum güzel bir kahve olup sadeye alışınca da ekleme yapmak gitmiyor açıkçası. Bütün tadını bozacağı kanısındayım, bu üründe ayrı bir içecek olduğu için tavsiye etmem açıkçası.

Bu konuda da güzel öneriler var, göz atabilirsiniz:

Linkteki Jacobs'ı içtim, filtre kahve makinesinde güzel, yoğun aynı zamanda soft bir tada sahip, uykuyu da alıyor.

Hocam filtre kahveye soya sütü harici bir şey gitmez ki. Bütün tadını bozacağı kanısındayım, bu üründe ayrı bir içecek olduğu için tavsiye etmem açıkçası.

Bu konuda da güzel öneriler var, göz atabilirsiniz:
Teşekkürler hocam.

Şurup olarak ne önerirsiniz? (Amazon'dan alacağım.)
Hocam filtre kahve kahveye kahvecide ekstra karamel şurubu kattırmıştım, affedersiniz ama hazırlayan baristaya söylediğimde bana tabir-i caizse d*şkıya bakar gibi bakmıştı xD. Tadı da rezaletti, içemeden çöpe attım. Soya sütü harici bir şey beğenemedim.
Güzel olabileceğini düşünüyorum; vanilya şurubu deneyebilirsiniz.

Hocam filtre kahve kahveye kahvecide ekstra karamel şurubu kattırmıştım, affedersiniz ama hazırlayan baristaya söylediğimde bana tabir-i caizse d*şkıya bakar gibi bakmıştı xD. Tadı da rezaletti, içemeden çöpe attım. Soya sütü harici bir şey beğenemedim.
Vanilya şurubu deneyebilirsiniz.
Yine teşekkürler hocam.😀