FitGirl repacks güvenli mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TinerciYasin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 36
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    fitgirl
FitGirl ve dodi oldukça güvenlidir. Ayrıca Torrent içinde 1337'i kullanabilirsiniz. Fgirl ve dodi için sonunda site ibaresi olmasına, 1337 için ise to ile bitmesine dikkat edin.

Zaten o sitelerden indiriyorum hocam, peki diske ve sistem bileşenlerine zararı var mıdır repack işleminin.

Bende dün kullanmaya başladım o yüzden şüphelendim biraz, repack yaparken bilgisayarın içinden geçti biraz o da doğal galiba herkesede öyle.

Aşırı fazla sıkıştırma yapılmış dosyalar o hocam. Yükleme yaparken işlemcinizin %90-95 olması normal. Fitgirl'ün setupları işlemciye acaip yük bindiriyor ama Dodi'ninkiler öyle değil.

Aşırı fazla sıkıştırma yapılmış dosyalar o hocam. Yükleme yaparken işlemcinizin %90-95 olması normal. FitGirl'ün setupları işlemciye acayip yük bindiriyor ama dodi'ninkiler öyle değil.

Dodi'yide FitGirl ile nasıl indiriyorsak öyle indiriyoruz değil mi bir değişiklik yok.

Dodi'yide FitGirl ile nasıl indiriyorsak öyle indiriyoruz değil mi bir değişiklik yok.

Fitgirl'in sitesinde torrent magnet desteği var hocam. PC'nizde Qbittorrent veya herhangi bir torrent istemcisi yüklüyse direk magnete basarak otomatik istemciye atabiliyor. Dodi de ise torrent dosyasını önce indirmek gerekiyor. Her ikisi de 1337'e torrent'lerini attıkları için ben oradan bakıyorum. Her ikisi de kayıtlı bende ve 1337 de her torrent de magnet desteği var.

Geri
Yukarı Alt