Ben qBittorrent indirdiğimde Malwarebytes trojan virüsü uyarısı veriyordu internet üzerinden araştırdımda çoğu kişi false positive yani yanlış virüs uyarısı diyorda benim içim pek el vermedi o yüzden FDM kullanıyorum zaten antivirüs uyarı vermez rahat olun güvenli bir site.
Detaylar
Kim cevapladı?TinerciYasin
Başarılı
Ben qBittorrent indirdiğimde Malwarebytes trojan virüsü uyarısı veriyordu internet üzerinden araştırdımda çoğu kişi false positive yani yanlış virüs uyarısı diyorda benim içim pek el vermedi o yüzden FDM kullanıyorum zaten antivirüs uyarı vermez rahat olun güvenli bir site.
Anladım, peki belirli bir saat oynadıktan sonra hata verdiğini söylüyorlar oyunun doğru mu, ve oyuna Update nasıl yapabilirim?
Anladım, peki belirli bir saat oynadıktan sonra hata verdiğini söylüyorlar oyunun doğru mu, ve oyuna Update nasıl yapabilirim?
Böyle bir şey yok, bildiğim kadarıyla crack oyuna Update yapılmıyor.
Hangi oyunu yüklediniz bu arada.
TinerciYasin
Başarılı
Böyle bir şey yok, bildiğim kadarıyla crack oyuna Update yapılmıyor.
Hangi oyunu yüklediniz bu arada.
Hocam şu anda NFS Payback ve Bus Simulator 18 indirdim ve kurdum. Şu anda God of War indiriyorum.
Hocam şu anda NFS Payback ve Bus Simulator 18 indirdim ve kurdum. Şu anda God of War indiriyorum.
Anladım hocam bende ETS 2 ve Football Manager 23 yüklemiştim az önce de GTA 5 yükledim ama kurmadım daha derbiden sonra kuracağım sonrasında FIFA 23 kurup daha da kullanmam pek.
- Makaleler
- 6
qBittorrent açık kaynak kodlu ve güvenilir, kullanabilirsiniz yani sorun yok.Ben qBittorrent indirdiğimde Malwarebytes trojan virüsü uyarısı veriyordu internet üzerinden araştırdımda çoğu kişi false positive yani yanlış virüs uyarısı diyorda benim içim pek el vermedi o yüzden FDM kullanıyorum zaten antivirüs uyarı vermez rahat olun güvenli bir site.
TinerciYasin
Başarılı
qBittorrent açık kaynak kodlu ve güvenilir, kullanabilirsiniz yani sorun yok.
Hocam biraz download hızım qBittorrent de azda, bu oyunu indiren başka kişilerde olduğundan mı kaynaklanır.
- Makaleler
- 6
@TinerciYasin, seed oranına bağlı. Dosyayı ne kadar fazla kişi seed ederse siz de o kadar hızlı indirirsiniz. Bu dosyadan dosyaya değişkenlik gösterir bu sebeple. Bir dosyayı az kişi seed ederken bir dosyayı bir sürü kişi seed edebilir.
xalvorath
Yetkin
Hocam bu crack işlerine pek takılmayın oynamak istediğinizi indirip oynayın geçin.
TinerciYasin
Başarılı
@TinerciYasin, seed oranına bağlı. Dosyayı ne kadar fazla kişi seed ederse siz de o kadar hızlı indirirsiniz. Bu dosyadan dosyaya değişkenlik gösterir bu sebeple. Bir dosyayı az kişi seed ederken bir dosyayı bir sürü kişi seed edebilir.
Anladım hocam, bir de biraz fazla alan kaplaması normalmdir.
Anladım hocam bende ETS 2 ve Football Manager 23 yüklemiştim az önce de GTA 5 yükledim ama kurmadım daha derbiden sonra kuracağım sonrasında FIFA 23 kurup daha da kullanmam pek.
Hocam sizde fazla alan kaplıyor mu, bende biraz fazla alan kaplıyor sanki.
Yeni konular
-
-
-
-
Elektronik Crucial 8 GB DDR5 5600 MHz CL46 laptop RAM 2.299 TL
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-