Ben qBittorrent indirdiğimde Malwarebytes trojan virüsü uyarısı veriyordu internet üzerinden araştırdımda çoğu kişi false positive yani yanlış virüs uyarısı diyorda benim içim pek el vermedi o yüzden FDM kullanıyorum zaten antivirüs uyarı vermez rahat olun güvenli bir site.

Ben qBittorrent indirdiğimde Malwarebytes trojan virüsü uyarısı veriyordu internet üzerinden araştırdımda çoğu kişi false positive yani yanlış virüs uyarısı diyorda benim içim pek el vermedi o yüzden FDM kullanıyorum zaten antivirüs uyarı vermez rahat olun güvenli bir site.

Anladım, peki belirli bir saat oynadıktan sonra hata verdiğini söylüyorlar oyunun doğru mu, ve oyuna Update nasıl yapabilirim?

qBittorrent açık kaynak kodlu ve güvenilir, kullanabilirsiniz yani sorun yok.

@TinerciYasin, seed oranına bağlı. Dosyayı ne kadar fazla kişi seed ederse siz de o kadar hızlı indirirsiniz. Bu dosyadan dosyaya değişkenlik gösterir bu sebeple. Bir dosyayı az kişi seed ederken bir dosyayı bir sürü kişi seed edebilir.

Anladım hocam, bir de biraz fazla alan kaplaması normalmdir.

Anladım hocam bende ETS 2 ve Football Manager 23 yüklemiştim az önce de GTA 5 yükledim ama kurmadım daha derbiden sonra kuracağım sonrasında FIFA 23 kurup daha da kullanmam pek.

Hocam sizde fazla alan kaplıyor mu, bende biraz fazla alan kaplıyor sanki.