FitGirl repacks güvenli mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TinerciYasin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 36
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    fitgirl
Peki bilgisayarı yorar mı repacks yaparken, SSD ve RAM ömrünü etkiler mi galiba repacks yaparken sistemi zorluyor muş birazcık, doğru mu?

Oyunu kurarken sistem kullanılmayacak derecede yavaşlıyor ama RAM ömrüne SSD ömrüne zararı olmaz ayrıca siteden nasıl indireceğinizi biliyorsunuz değil mi?

Oyunu kurarken sistem kullanılmayacak derecede yavaşlıyor ama RAM ömrüne SSD ömrüne zararı olmaz ayrıca siteden nasıl indireceğinizi biliyorsunuz değil mi?

Size zahmet nasıl kurulacağınıda anlatabilir misiniz, sistem bileşenlerine zarar gelmediği sürece sorun yok benim için.

Site alanıyla biten site gerçek sitesidir ve güvenilirdir.

Bu siteyi her gün kullanan on binlerce insan karar veriyor. Dosyalarının güvenilirliğini kontrol edip r/torrents başta olmak üzere onlarca farklı yerde paylaşan yüzlerce gönüllü kullanıcı karar veriyor.

Hocam peki nasıl indirebilirim, daha önce hiç denemedim de.

Son düzenleme:
Size zahmet nasıl kurulacağınıda anlatabilir misiniz, sistem bileşenlerine zarar gelmediği sürece sorun yok benim için.

Hocam peki nasıl indirebilirim, daha önce hiç denemedim de.
Qbittorrent uygulamasını yükleyin. Sonra indirmek istediğiniz oyunu bulun oradaki "torrent" yazısının altında herhangi bir magnet linkine tıklayın ve onaylayın otomatik indirmeniz qbittorrent üzerinden başlayacak. İndirme bitince dosyalardaki setup'a basıp kuracaksınız.

@Blackrawen anladım çok sağ olun, bütçem olmadığı için korsana yöneldim, ileride bütçem olunca orijinal halini alacağım.

Oyun almak istediğiniz zaman Steam dışı satıcıları incelemenizi öneririm. Kabasakal, eTail, Voidu, indiegala, Play Store, Xbox mağazası, Epic Store gibi satıcılarda da çok uyguna oyunlar bulabilirsiniz.

Oyun almak istediğiniz zaman Steam dışı satıcıları incelemenizi öneririm. Kabasakal, eTail, Voidu, indiegala, Play Store, Xbox mağazası, Epic Store gibi satıcılarda da çok uyguna oyunlar bulabilirsiniz.
Anladım sağolun, bir gelir kaynağım olana kadar korsanla devam edeceğim gibi duruyor şu an için.

Hocam selam tekrardan, NFS Payback ve Bus Simulator 18 indirdim FitGirl'dan. Ve virüs yemedim sadece repacks yaparken diski biraz kullandı. Ve oyunlarda sorunsuz açıldı geri dönüş sağlamak istedim.

Son düzenleme:
Geri
Yukarı Alt