Siteden Dragom Dogma 2 indirdim. Oynuyordum canım sıkıldı kapattım. Bilgisayar ağır bir şekilde kasmaya başladı. Mouse bile zor hareket ediyordu. Ben bu bilgisayarı alalı 1 ay olmadı. Üstüne sadece bu ve Persona 3 Reload var (Steam versiyon.). Malwarebyyes yükledim tarattım. 3 şüpheli dosya gözüktü. Hepsi o dosyadan. Bilgisayara hemen format atacağım. Normalde Ghost of Tsushima'yı buradan indirdim bitirdim. Bundan sonra korsana bulaşmam. Arkadaşlar indirdiğim site orijinal site.
Yıllardır FitGirl'den indiririm. Bir kere virüs bulaşmadı. Kesinlikle doğru siteden indirmeniz lazım orijinal dediğiniz site sahte olabilir.
Bilgi amaçlı yazıyorum;Orijinal site budur.
The ONLY official site for FitGirl Repacks. Every single FG repack installer has a link inside, which leads here. Do not fall for fake and scam sites, which are using my name.
Yıllardır FitGirl'den indiririm. Bir kere virüs bulaşmadı. Kesinlikle doğru siteden indirmeniz lazım orijinal dediğiniz site sahte olabilir.
Bilgi amaçlı yazıyorum;Orijinal site budur.
The ONLY official site for FitGirl Repacks. Every single FG repack installer has a link inside, which leads here. Do not fall for fake and scam sites, which are using my name.
Yahu arkadaşlar öyle bir savunuyorsunuz ki siteyi sanki bu adam/kadın iyilik meleği size sürekli iyilik yapıyor. Anlamıyorum beğenmeme atınca ne oluyor inanmıyor musun? Kanıtlarını atarım isterseniz.
Yahu arkadaşlar öyle bir savunuyorsunuz ki siteyi sanki bu adam/kadın iyilik meleği size sürekli iyilik yapıyor. Anlamıyorum beğenmeme atınca ne oluyor inanmıyor musun? Kanıtlarını atarım isterseniz.
FitGirl doğru siteden indirdiğiniz sürece virüs olmaz. Yıllardır güvenilir bilinir. Antivirüsler crackleri tehdit algılar zaten.
Bu arada Norton Power Eraser ile tam tarama yaptınız mı?
Ben daha dün sistemime temiz kurulum yaptıktan sonra 7 tane oyun FitGirl'den indirdim ve kurdum. Bence siz başka bir yerden zararlı yazılım yemiş olabilirsiniz. Ya da tarayıcınızda uBlock Origin gibi bir reklam engelleyici kullanmıyorsanız, tıklamamanız gereken bir reklama tıklayıp da malware bulaştırmış olabilirsiniz.
FitGirl r/PiratedGames ve r/Torrent megathread sayfalarında bulunur ve yıllardır repackleme işi yapar. Ben uzun bir süredir 1 kere bile kendi sitesinden sorun yaşamadım. uBlock Origin kullanıyorum, Torrent istemcisi olarak qBittorrent kullanıyorum. Bilgisayarımda da Kaspersky Standard var. İndirip kurduğum oyunları Kaspersky Standard dışında;
Araçları ile taratıyorum ayrıca. FitGirl'ün kendi sitesinden kurduğum hiçbir oyun şimdiye kadar sıkıntılı çıkmadı. En fazla Malwarebytes "Cracktool" falan diye pozitif sonuç veriyor. O da normal zaten