Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.513 Çözümler 19 Beğeniler 3.758 Yer Cintra 19 Haziran 2025 #11 Captain Levi dedi: Eldiven vesaire takabilirsin, ama asıl olay sende ağırlıkları çok sıkmamaya çalış. Genişletmek için tıkla... Ağırlıkları sağlam tutması gerekiyorsa belli bir kademeye kadar sıkması gerekiyor.
Captain Levi dedi: Eldiven vesaire takabilirsin, ama asıl olay sende ağırlıkları çok sıkmamaya çalış. Genişletmek için tıkla... Ağırlıkları sağlam tutması gerekiyorsa belli bir kademeye kadar sıkması gerekiyor.
1 16593 Deneyimli Katılım 31 Ocak 2025 Mesajlar 675 Çözümler 2 Beğeniler 532 19 Haziran 2025 #12 Acı yoksa kazanç yok Rocky. Git o lanet olasıca bandılı kaldır!
Captain Levi Yetkin Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 552 Makaleler 3 Çözümler 1 Beğeniler 538 Yer Paradis 20 Haziran 2025 #13 Geraltın kılıcı dedi: Ağırlıkları sağlam tutması gerekiyorsa belli bir kademeye kadar sıkması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... 22475 dedi: Böyle bir şey yok, eldivensiz ne yaparsan yap elinde nasır olur barın kaydırmaz yüzeyi yüzünden en ufak hareketinde bile avuç içinde hareket ediyor. Genişletmek için tıkla... Ben zaten hiç sıkma demiyorum, gerektiğinden fazla sıkma diyorum. Çünkü ben fark etmeden çok sıktığımı fark etmiştim, daha az sıkınca nasır çıkmamaya başladı. Lütfen tepki vermeden önce dikkatli okuyabilir miyiz? Captain Levi dedi: Eldiven vesaire takabilirsin, ama asıl olay sende ağırlıkları çok sıkmamaya çalış. Genişletmek için tıkla...
Geraltın kılıcı dedi: Ağırlıkları sağlam tutması gerekiyorsa belli bir kademeye kadar sıkması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... 22475 dedi: Böyle bir şey yok, eldivensiz ne yaparsan yap elinde nasır olur barın kaydırmaz yüzeyi yüzünden en ufak hareketinde bile avuç içinde hareket ediyor. Genişletmek için tıkla... Ben zaten hiç sıkma demiyorum, gerektiğinden fazla sıkma diyorum. Çünkü ben fark etmeden çok sıktığımı fark etmiştim, daha az sıkınca nasır çıkmamaya başladı. Lütfen tepki vermeden önce dikkatli okuyabilir miyiz? Captain Levi dedi: Eldiven vesaire takabilirsin, ama asıl olay sende ağırlıkları çok sıkmamaya çalış. Genişletmek için tıkla...