dr.dre

Deneyimli
Sürekli teknoloji konuşuluyor. Tamam bir teknoloji forumu fakat ne zaman girsem ya ekran kartı ya cart kartı ya curt işlemcisi ya zart işletim sistemi.
Gündelik konular çok az. Her insanın sosyal hayatı ve düşünceleri farklı ve bu da benim ilgimi çekiyor fakat bunu yansıtan paylaşımlar dediğim gibi çok sınırlı.
Donanınhaber forum vardı bi ara. Bayağı vakit geçirdim zamanında orada. Konu dışı mesela bir zamanlar güzel yerdi. Sohbet muhabbet vs baya sarıyordu. Konular ilgi çekiciydi. O ortamı muhtemelen bir daha bulamam.

Bu bir eleştiri değil. Sadece sitem.

Sürekli teknoloji konuşuluyor. Tamam bir teknoloji forumu fakat ne zaman girsem ya ekran kartı ya cart kartı ya curt işlemcisi ya zart işletim sistemi.
Gündelik konular çok az. Her insanın sosyal hayatı ve düşünceleri farklı ve bu da benim ilgimi çekiyor fakat bunu yansıtan paylaşımlar dediğim gibi çok sınırlı.
Donanınhaber forum vardı bi ara. Bayağı vakit geçirdim zamanında orada. Konu dışı mesela bir zamanlar güzel yerdi. Sohbet muhabbet vs baya sarıyordu. Konular ilgi çekiciydi. O ortamı muhtemelen bir daha bulamam.

Bu bir eleştiri değil. Sadece sitem.

Forumlar bana göre eskisi gibi aktif değil ben de sıkılıyorum ne yalan söyleyeyim. :(

Ha şunu da belirteyim. Forum birkaç ay öncesine nazaran şu an monoton. Üniversite sınavı / LGS bitti, Kurban Bayramı geldi, tatil vakti geldi insanlar sanırsam biraz başka şeylerle meşguller. 2 hafta içinde yine cıvıllaşır diye umuyorum.

Forumda keyifli vakit geçirmek istiyorsanız yetkin olduğunuz kategorilerde de vakit geçirin.
Örneğin benim için üniversite sınavı, Counter, belki biraz telefon, spor. Bu kategoriler sarıyor. Size de tavsiyem haşır neşir olduğunuz bir kategori bulmanız yönünde.