Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önce konuşulmuştu. Forum daha çok yeni. Sıkı denetimin gelmesi için moderasyon ekibinin oturtulması lazım. Recep Baltaş önümüzdeki ay ayar çekecek ona. @Ella Freya nın yaptığı şikayette de Recep Baltaş'dan böyle cevap gelmişti.

Bir de konular amacı dışına çıktıktan sonra moderatörler belirli bir süre tanıyor. 10 sayfa falan olduktan sonra mesajlar siliniyor gerekli uyarılar yapılıyor. Böyle daha etkili oluyor.

Sözüm meclis dışına ama bu konular sıkmadı mı? Her gün aynı şey konuşuluyor. Recep Baltaş yapacağım demişse yapacaktır daha üstüne bir şey eklemeye gerek var mı? Sıkı denetim, bu forum için şu anlık gereği olan bir şey değil. Technopat da yıllar önce bu ayardaydı.

Şu an yeterli mod olmadığını düşünüyorum bu sebeple forumun bu şekilde olduğu kanaatindeyim.

Yeteri kadar mod alındığı zaman öneriniz insanlara daha mantıklı gelecektir.

Bana kalırsa mantıklı, artıladım.

Ben bir şeyi şikayet etmedim. Öneri verdim.

Halledilir önemli değil bu konular.

Son zamanlarda artık forumdan soğumaya başladım. Forumda kurallar var ama sanki yarı uygulanıyor gibi bir hava var. Forum ortamı gittikçe bozuluyor. Denetimlerin arttırılması lazım. Konular amacı dışına çıkıyor.
Hayır yoksa Technopat'tan farkı olmaz ve hatta gevşemesi lazım.

Bence de gevşetilmeli hocam, kaç gündür uyarı cezaların açılmasını bekliyorum inanın.

Son zamanlarda artık forumdan soğumaya başladım. Forumda kurallar var ama sanki yarı uygulanıyor gibi bir hava var. Forum ortamı gittikçe bozuluyor. Denetimlerin arttırılması lazım. Konular amacı dışına çıkıyor.

Hocam bence uygulanıyor ben kaç gündür cezamın açılmasını bekledim beni bayağı geri attı bu forumda konu açamadım.