@8 , sizce Technopat'ta eski moderasyondan eser var mı? Oranın 2-3 sene önceki güncel kitlesi şu an sadece 5 veya 6 haneden oluşan sayılara dönüştü, bunların hepsi ceza aldı da Türkiye'nin en büyük Sosyal'i olan Technopat nasıl bir anda 2 senede kırmızı foruma dönüştü? Uygunsuz diller, yabancı alışveriş sitelerini dolandırmak gibi.
Eskiden birden fazla cümleyi tek cümle olarak yazdığımdan, anlam karmaşası olduğundan ceza aldığımı hatırlıyorum. Şimdi ise denetim neredeyse yok, konu başlıkları bile özensiz.
Günümüz Türkiye'sini özetleyen bir cümle oldu bu. Zaten herkes baştakini eleştirdiği için çeşitli yasaklara ve hatta hapis cezalarına çarptırılıyor. Ben düşüncenizi yanlış buldum. Lider halkından korkmaz.
Yanlış bulduysanız önemli değil. Saygı duyarım. Herkesin fikri aynı olacak diye bir şey yok.
Recep hocamın forumu diğer Türk forumlarından daha kaliteli ve daha canlı. Abdullah'ın forumuna bakın velet kaynıyor. Pc Hocası desen kan ağlıyor. Ayrıca Recep Baltaş küfür ede ede adama düşman olan kitleyi gaza getiriyor.
O durmuyordu. Uyarı bile verildiğine eminim. Adam NTLite programını görünce sinirden eli ayağı dolanıyordu. Diğer forum da hala aynı konuları açarken gördüğüm var.