Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@8 , sizce Technopat'ta eski moderasyondan eser var mı? Oranın 2-3 sene önceki güncel kitlesi şu an sadece 5 veya 6 haneden oluşan sayılara dönüştü, bunların hepsi ceza aldı da Türkiye'nin en büyük Sosyal'i olan Technopat nasıl bir anda 2 senede kırmızı foruma dönüştü? Uygunsuz diller, yabancı alışveriş sitelerini dolandırmak gibi.

Eskiden birden fazla cümleyi tek cümle olarak yazdığımdan, anlam karmaşası olduğundan ceza aldığımı hatırlıyorum. Şimdi ise denetim neredeyse yok, konu başlıkları bile özensiz.

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Düşündürücü
İfadeler: 8
Pars tacizci ve pedofili. Engin de saplantılı gibi sürekli custom ISO konusu açıyordu.

İlk kişinin ben pek zararını göremedim. Takmadım.
Ben NTLite kullanmak istemiyorum! Bana sihirbazlık göster.

Açıkçası utanmayıp konuya hala cevap yazmak büyük takdir edilesi bir iş. Tebrik ediyorum.

Aynısı pars'a ve Engin’e de yapılmadı mı? İkisi de haksız ama konu açılıp da rencide edilmesi de gerekmiyordu.
Pars hakkında düşünce belirtmeyeceğim ancak Engin o kadar uzun bir cezayı hak etmiyordu.

Senelerdir NTLite kullanmayıp milleti zivanadan çıkardı, o ayrı. Yine de cezasını fazla buluyorum.

Günümüz Türkiye'sini özetleyen bir cümle oldu bu. Zaten herkes baştakini eleştirdiği için çeşitli yasaklara ve hatta hapis cezalarına çarptırılıyor. Ben düşüncenizi yanlış buldum. Lider halkından korkmaz.
Yanlış bulduysanız önemli değil. Saygı duyarım. Herkesin fikri aynı olacak diye bir şey yok. 🙂

Recep hocamın forumu diğer Türk forumlarından daha kaliteli ve daha canlı. Abdullah'ın forumuna bakın velet kaynıyor. Pc Hocası desen kan ağlıyor. Ayrıca Recep Baltaş küfür ede ede adama düşman olan kitleyi gaza getiriyor.
Raporlarımdan dolayı uyarı alınca bir profilim kalıyor :rolleyes: Ben de ister miyim böyle olsun, elbette istemem.
Bilet açtınız mı hiç?

Raporlarımdan dolayı uyarı alınca bir profilim kalıyor :rolleyes: Ben de ister miyim böyle olsun, elbette istemem.
Cehaletime ver de, kurallarda zaten çoklu hesap yasak değil mi? Ne demek bir profilim kalıyor ya?

1739730604234.webp

Açıkçası utanmayıp konuya hala cevap yazmak büyük takdir edilesi bir iş. Tebrik ediyorum.
Bana mı dediniz Engin'e mi?
İlk kişinin ben pek zararını göremedim. Takmadım.
Ben NTLite kullanmak istemiyorum! Bana sihirbazlık göster.

Adam 4 sene durmadan aynı konuyu açtığı için linç yedi, takmamak elde değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.