Foruma Hiçbir Katkısı Olmayan Toksik Kitle

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Recep Baltaş
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 231
  • Görüntüleme Görüntüleme 13B
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu sene ordaki üyeliğimin 6. yılı olacak saçma sapan sebeplerden 3 sene ban verdiler öncekinde de 1 sene ban verdilerdi şuanki moderasyonu buraya moderasyon yapmayacan çok basit.
Bu arada buranın yönetimini kötüleyenler, kurallarda yazmayan bir şeyden ceza verdiler

Hocam yalnız 1 yıl öncesine kadar Recep abi de oradaydı. Bence forumlar arasındaki kavga, ilkokulda 2 arkadaş grubunun kavgasına benziyor. İkisinin de artısı eksisi var.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben mesela birkaç kişiyle bu gibi karşıt görüşlerden polemiğe girmişimdir ama bir başka konuda falan da asla uzatmam hatta dediği doğruysa desteklerim de.

İfadeler: 409
Moderasyonun yetersizliğinden ben de şikayetçiyim. Yazım kurallarına uymayan mesajdan raporluyorum, açıklama kısmına yazdığım hata düzeltiliyor sadece. Yahu senin Türkçen yok mu, nasıl moderatör olabildin?

İfadeler: 409
Hocam yalnız 1 yıl öncesine kadar Recep abi de oradaydı. Bence forumlar arasındaki kavga, ilkokulda 2 arkadaş grubunun kavgasına benziyor. İkisinin de artısı eksisi var.
İki forum arasındaki kavga daha çok Technopat tarafı yüzünden.

Eleman sayısı az yetmiyor. Başvuru yaptık herhalde bakan yok.

Önüne gelenin mod yapılmaması lazım.

Her gün bir olay oluyor Techolay'da. Boş ver Recep abi, forum daha 1. yılında, olur böyle şeyler.
Bir de abi, geçenler "tl" yazdım diye 1 saat ban attılar. Gözümden kaçırmışım sohbet ederken, bu kadar kuralların sıkı olması zorluyor bizi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…