Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Panel iğrenç bir şey. Tespit edilen kişi sınırsız uçurulmalı.

Biri Enes3078 hocanın bilgilerini atmıştı mesela, katılıyorum ama yasak değil mi zaten?
@Enes3078 Doğru mudur hocam?

Rock Meme GIF

Panel kullanma nedir nasıl kullanılıyor?

Panel iğrenç bir şey. Tespit edilen kişi sınırsız uçurulmalı.

@Enes3078 doğru mudur hocam?

Rock Meme GIF

Doğrudur.

Maalesef gördüm o verileri. Ancak tckn vs. haricindeki her şey sahte idi. RB'ye de sallamıştı aynı mesajda.

Bence de yasaklanmalı.

Sorması ayıp kimin bilgileri yayıldı?
Enes3078'in :D

2 Ocakta.

Hatta aynı gün içinde birçok saldırı yaşanmıştı sitede. Ayrıca atılan mesajda Enes3078'in ve ailesinin tckn vb. bilgileri yayılmıştı. Ayrıca mesajda yok DDoS'ları Enes yapıyor, Recep vergi kaçırıyor vb. saçma şeyler vardı.

Doğrudur.

Maalesef gördüm o verileri. Ancak tckn vs. haricindeki her şey sahte idi. RB'ye de sallamıştı aynı mesajda.

2 Ocakta.

Hatta aynı gün içinde birçok saldırı yaşanmıştı sitede. Ayrıca atılan mesajda Enes3078'in ve ailesinin tckn vb. bilgileri yayılmıştı. Ayrıca mesajda yok DDoS'ları Enes yapıyor, Recep vergi kaçırıyor vb. saçma şeyler vardı.
Hangi üye yaptı o iğrençliği? Bir de sosyalde yapmış.

Bir tane konuda panel kullanıp bir kullanıcının bilgilerini yaydı. Raporladığımda mesaj silindi ama yine de daha büyük cezalar alması lazım.

Bilmediğimden soruyorum bu panel olayı nedir? Duydum ama anlamadım panelin tam olarak ne yaptığını.

Son düzenleme:
Doğrudur.

2 Ocakta.

Paneli kullanıpta burada bir kişinin özel bilgilerini yaymakta ayrı birer zeka sorunudur ne olacağını zannediyor yani bulunmayacağını falan mı.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.