- Makaleler
- 19
Emin olamayız.
Devrimci Kedi
Üstün
- Makaleler
- 1
Kullanan var mı hocam? Kimler?Bir tane konuda panel kullanıp bir kullanıcının bilgilerini yaydı. Raporladığımda mesaj silindi ama yine de daha büyük cezalar alması lazım.
Panel iğrenç bir şey. Tespit edilen kişi sınırsız uçurulmalı.
@Enes3078 Doğru mudur hocam?Biri Enes3078 hocanın bilgilerini atmıştı mesela, katılıyorum ama yasak değil mi zaten?
dewberry
Üstün
Doğrudur.
Maalesef gördüm o verileri. Ancak tckn vs. haricindeki her şey sahte idi. RB'ye de sallamıştı aynı mesajda.
Enes3078'inBence de yasaklanmalı.
Sorması ayıp kimin bilgileri yayıldı?
2 Ocakta.
Hatta aynı gün içinde birçok saldırı yaşanmıştı sitede. Ayrıca atılan mesajda Enes3078'in ve ailesinin tckn vb. bilgileri yayılmıştı. Ayrıca mesajda yok DDoS'ları Enes yapıyor, Recep vergi kaçırıyor vb. saçma şeyler vardı.
- Makaleler
- 19
Hangi üye yaptı o iğrençliği? Bir de sosyalde yapmış.Doğrudur.
Maalesef gördüm o verileri. Ancak tckn vs. haricindeki her şey sahte idi. RB'ye de sallamıştı aynı mesajda.
Enes3078'in
2 Ocakta.
Hatta aynı gün içinde birçok saldırı yaşanmıştı sitede. Ayrıca atılan mesajda Enes3078'in ve ailesinin tckn vb. bilgileri yayılmıştı. Ayrıca mesajda yok DDoS'ları Enes yapıyor, Recep vergi kaçırıyor vb. saçma şeyler vardı.
Bir tane konuda panel kullanıp bir kullanıcının bilgilerini yaydı. Raporladığımda mesaj silindi ama yine de daha büyük cezalar alması lazım.
Bilmediğimden soruyorum bu panel olayı nedir? Duydum ama anlamadım panelin tam olarak ne yaptığını.
Son düzenleme:
Paneli kullanıpta burada bir kişinin özel bilgilerini yaymakta ayrı birer zeka sorunudur ne olacağını zannediyor yani bulunmayacağını falan mı.Doğrudur.
Enes3078'in
2 Ocakta.
Son düzenleme:
dewberry
Üstün
Bilmediğimden soruyorum bu panel olayı nedir? Duydum ama anlamadım tam olarak ne yaptığını.
Pardon ama salağın teki panel kullanarak @Enes3078'in ve ailesinin bilgilerini yaydı. Ayrıca @Enes3078 ve @Recep Baltaş'a gelişi güzel salladı.
Sonra ne oldu forum içinde değil yasal süreç olarak tabi sormam doğru mu bilmiyorum ama.Pardon ama salağın teki panel kullanarak @Enes3078'in ve ailesinin bilgilerini yaydı. Ayrıca @Enes3078 ve @Recep Baltaş'a gelişi güzel salladı.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
-
-
Elektronik Crucial 8 GB DDR5 5600 MHz CL46 laptop RAM 2.299 TL
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-