O meşhur panel. Şimdi oldu. Normal. Her türlü grubunda elinde dökümanlar. Ergenin biri kendince şaka yapıyor olmalı. Bir güzel ıslak sopayla masaj hizmeti sunmak lazım.T.C. kimlik veya aile sorgu panelleri kullanan insanlar var onlar kast ediliyor.
Sadece tehdit veya korkutma amaçlı ise umrumda olmaz benim şahsen.Sinirlendikleri veya tartıştıkları insanları akılları sıra küçük düşürmek veya tehdit etmekten başka amaçları yok.
Araç plakasından da bu veriler bulunabiliyor mu?
HDDKullanıyorum
Üstün
Sadece tehdit veya korkutma amaçlı ise umurumda olmaz benim şahsen.
Araç plakasından da bu veriler bulunabiliyor mu?
İsim verisinden T.C. kimlik bulunuyorsa plakanın kimin üzerine kayıtlı olduğunu bulmakta zor olmasa gerek.
O zaman sanal ortamda artistlik yapmamak gerekİsim verisinden T.C. kimlik bulunuyorsa plakanın kimin üzerine kayıtlı olduğunu bulmakta zor olmasa gerek.
5123
Deneyimli
- Makaleler
- 2
Merhaba,
Normal de öneri konusu açacaktım fakat daha sürem dolmadığı için açamadım ama buraya yazmak istedim @Enes3078 veya @Recep Baltaş hocalarım değerlendirme yapabilir siz ne düşünürsünüz orasını bilemiyorum.
Farkındayım site daha yeni yeni gelişiyor fakat bazı durumlara kısıtlama getirilebilir nedir bu kısıtlama?
*Forum Ziyaretçilere kapatılabilir ( Forum konuları gözükür ) ama forum konusunun içeriğine girerken "konuyu görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir" şeklinde bir uyarı gelebilir bu yorumlar için de geçerli.
*Üye hemen kayıt olur olmaz ve üyeliği onaylandıktan sonra "hemen konu açmamalı veya bir konuya yorum yazmamalı 7-14 gün süre ile veya daha fazla bir süre ile siteye alışıldıktan konu açabilir veya yorum yazabilir." Bu durum içerisin de ise anketlere oy verebilir veya ifade ile yanıtını verebilir.
Abuk subuk insanlar bizim yorumlarımızı ekran görüntüsü alarak deşifre ediyor ve bu çok can sıkıcı bir durum özellikle "Ultra'cı arkadaşlar.
Bir forum sitesin de panel olayı çok çok önemlidir. Moderatör kısmında ki arkadaşlar içinde geçerli bu durum. Kişi isterse yöneticinin hesabını çalabilir veya kötüye kullanabilir. Moderatör seçerken alımlar da özellikle çok dikkatli olmanız gerekiyor sırf moderatör olup da paneli kötüye kullanan veya sizin bilgilerinizi bile paylaşan Moderatör bile olur ( daha önce böyle bir olay başımıza geldi hakkında suç duyurusun da bulunduk )
Forum açıkken normal ziyaretçi esnasın da random biri birisinin kullanıcısını görüntülüyor bu olmamalı, yani demek istediğim gizlilik ayarlarınızı tekrar gözden geçirin.
Technopat sitesin de bu yoktu ama Techolay'da olsun istiyoruz.
Normal de öneri konusu açacaktım fakat daha sürem dolmadığı için açamadım ama buraya yazmak istedim @Enes3078 veya @Recep Baltaş hocalarım değerlendirme yapabilir siz ne düşünürsünüz orasını bilemiyorum.
Farkındayım site daha yeni yeni gelişiyor fakat bazı durumlara kısıtlama getirilebilir nedir bu kısıtlama?
*Forum Ziyaretçilere kapatılabilir ( Forum konuları gözükür ) ama forum konusunun içeriğine girerken "konuyu görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir" şeklinde bir uyarı gelebilir bu yorumlar için de geçerli.
*Üye hemen kayıt olur olmaz ve üyeliği onaylandıktan sonra "hemen konu açmamalı veya bir konuya yorum yazmamalı 7-14 gün süre ile veya daha fazla bir süre ile siteye alışıldıktan konu açabilir veya yorum yazabilir." Bu durum içerisin de ise anketlere oy verebilir veya ifade ile yanıtını verebilir.
Abuk subuk insanlar bizim yorumlarımızı ekran görüntüsü alarak deşifre ediyor ve bu çok can sıkıcı bir durum özellikle "Ultra'cı arkadaşlar.
Bir forum sitesin de panel olayı çok çok önemlidir. Moderatör kısmında ki arkadaşlar içinde geçerli bu durum. Kişi isterse yöneticinin hesabını çalabilir veya kötüye kullanabilir. Moderatör seçerken alımlar da özellikle çok dikkatli olmanız gerekiyor sırf moderatör olup da paneli kötüye kullanan veya sizin bilgilerinizi bile paylaşan Moderatör bile olur ( daha önce böyle bir olay başımıza geldi hakkında suç duyurusun da bulunduk )
Forum açıkken normal ziyaretçi esnasın da random biri birisinin kullanıcısını görüntülüyor bu olmamalı, yani demek istediğim gizlilik ayarlarınızı tekrar gözden geçirin.
dewberry
Üstün
Insta üzerinden bulmakta zor değil ismi. Değil mi
😁HDDKullanıyorum
Üstün
Merhaba,
*forum ziyaretçilere kapatılabilir ( forum konuları gözükür ) ama forum konusunun içeriğine girerken "konuyu görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir" şeklinde bir uyarı gelebilir bu yorumlar için de geçerli.
*Üye hemen kayıt olur olmaz ve üyeliği onaylandıktan sonra "hemen konu açmamalı veya bir konuya yorum yazmamalı 7-14 gün süre ile veya daha fazla bir süre ile siteye alışıldıktan konu açabilir veya yorum yazabilir." bu durum içerisin de ise anketlere oy verebilir veya ifade ile yanıtını verebilir.
bir forum sitesin de panel olayı çok çok önemlidir. Moderatör kısmında ki arkadaşlar içinde geçerli bu durum. Kişi isterse yöneticinin hesabını çalabilir veya kötüye kullanabilir. Moderatör seçerken alımlar da özellikle çok dikkatli olmanız gerekiyor sırf moderatör olup da paneli kötüye kullanan veya sizin bilgilerinizi bile paylaşan moderatör bile olur ( daha önce böyle bir olay başımıza geldi hakkında suç duyurusun da bulunduk )
7-14 gün alışma süresi çok uzun sonuçta buraya üye olan kişi %90 bir sorunundan dolayı üye olacaktır ve bu sorun için 7 gün beklemek istemez.
Evet hocamInsta üzerinden bulmakta zor değil ismi. Değil mi😁
5123
Deneyimli
- Makaleler
- 2
7-14 gün alışma süresi çok uzun sonuçta buraya üye olan kişi %90 bir sorunundan dolayı üye olacaktır ve bu sorun için 7 gün beklemek istemez.
Tabii ki süre kısalabilir. Fakat forumun gizliliği açısından çok önemli.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Rehber Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi Tercih Edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-